خانما من یه بارداری شیمیایی داشتم بتا رشد نکرد و الان پریود شدم خون ریزی خیلی زیاده نسبت به قبل الان اینم سقط حساب میشه؟
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هفت روز بعد موعد بتا دادم ۵۸ بود بتا ولی دیگه رشد نکرد چهار بار تکرار کردم الانم روز ۱۶ تاخیر پریود شدم دکتر گفته بود از بین میره خودش نگران نباش
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
بارداری شیمیایی لقاح صورت میگیره بتا و بی بی چک مثبت میشه اما جنین رشد نمیکنه
بله منم بارداری پوچ داشتم قلب تشکلیل نشد خود ب خود سقط شد
بعد اون دوباره باردار شدید؟
چه آزمایش هایی باید بدم
حس میکنم ایمنی بدنم بالاست که نزاشت جنین رشد بکنه