2777
2789
عنوان

هفته ۳۸ بارداری هستم

1733 بازدید | 13 پست

سلام مامانا

امروز ۳۸ هفته و ۱ روزمه

احساس میکنم حرکات بچم کم شده

فقط بعضی وقتا وول میخوره

چندشبه وقتی وسط خواب بیدارمیشم میبینم به پشت خوابیدم.

میترسم مشکلی واسه بچم پیش اومده باشه.

آیا کم شدن حرکاتش طبیعیه؟

شنبه ضربان قلبشو گوش دادم خوب بود

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

اگه خودت احساس میکنی غیر طبیعی شده حرکاتش به دکترت خبر بده

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

حركاتشون يكم كم ميشه چون جاسون تنگ ميشه

يك كامايو بهور رو دست چپ دراز بكش بايد تو يك ساعت چهارتا پتج تا تكون بخوره

بهتر يه ان اس تي هم بري بدي

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم توى اين هفته هاى اخر كه نى نى نميتون مثل قبل خيلى تكون بخوره چون جاش كم شده نگران نباش ولى سعى كن به پهلوى چپ بيشتر بخوابى كه خونرسانى به نى نيت بهتر باشه بعدشم براى راحتى خيالت يك سونو برو تا ارامش بگيرى 

الان سرفه میکنم واکنش نشون میده.ریز حرکت میکنه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

درهر صورت بچه الان کامله و استرس نداشته باش

منم ۳۸ هفته و یک روز بستری شدم ،۳۸ هفته و دوروز زایمان کردم

ایشالا تا چند روز دیگه نی نی نازتو‌بغل میگیزی

ارامش داشته باش عزیزم😍

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
الان سرفه میکنم واکنش نشون میده.ریز حرکت میکنه

خوب دیگه دختر تکون‌میخوره

درهر صورت بچه الان کامله و استرس نداشته باش منم ۳۸ هفته و یک روز بستری شدم ،۳۸ هفته و دوروز زایمان ...

میترسم ی وقت بند ناف دور گردنش نباشه خدای نکرده

ايشالله كه به سلامتى نى نيه نازتو بغل ميگيرى و اين چند روزم زودى تموم ميشه گلم ❤️

مرسی گلم ایشالا تو هم دوره بارداری خوب و بی خطری رو بگذرونی و بسلامتی زایمان کنی

سلام عزیزم،اگه خیلی نگرانی یه ان اس تی بده،بیست دقیقه ست،گاریم نداره،ضربان قلبش چک میشه،منم تادحالا دوبار دادم،دختر خاله م یه روز در میون میرفت

من معجزه را فردی می‌ناممکه می‌شود در آغوششعالم و آدم را از یاد بُرد