2777
2789
عنوان

عروس هلندی

27 بازدید | 5 پست

بچها عروس هلندیمو ۳ روزه گرفتم ۳ ،۴ ماهشه ولب اصلا جیغ نمیزنه ماله پسر داییمم فکرکنم همینقدر سنش باشه ولی اون جیغ میزنه بازی میکنه این چشه هرچقدر باهاش بازی میکنم حتی جیکم نمیگه☹️☹️ همشم چرت میزنه غذا میخوره چرت میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قفس بیرون بیارمش تو این دو هفته یا نهبراش صدای پرنده میزارم واکنش نشون نمیده

اره بیارش بیرون از قفس تو خونه بگرده  روز چند ساعتی عادت کنه من الان اگه عروس هام از این خونه ببرم خونه دیگه ساکت میشن تو اشنا نیستن به اونجا باید یک دوهفته بگذره تا عادت کنن اگر قبلا سر صدا داشته بعد دوهفته مشخص میشه ولی اگر قبلا ساکت بوده دیگه همین جوری هست بعدش هم 

اره بیارش بیرون از قفس تو خونه بگرده روز چند ساعتی عادت کنه من الان اگه عروس هام از این خونه ببرم خ ...

میگرده ولی جیغ نمیزنه یعنی بعد دوهفته واقعا جیغ میزنه؟

قبلا گه نمیدونم بچه ست و از مغازه گرفتمش