2777
2789

من میخوام ثبت نام کنم واسه گواهینامه 

ولی اصلا به خودم باور ندارم تا الان دو سه بار نشستم توی ترافیک دست و پامو گم کردم واسه هی کلاج و ترمز گرفتن . یا مثلا واسه رو پل رفتن 

اینا حل میشه? واسه شما چقدر طول کشید اصن چطور حرفه ای شدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کس تو رلنندگی بدتر از من نبود دوسال طول کشید پروسه گواهینامه گرفتنم از استارت زدن ماشین ام میترسیدم

ولی الان شش ماهه گواهینامه گرفتم وهمه جا میرم

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

ببین من تا حالا پشت فرمون ننشسته بودم ولی انقد تمرین کردم الان دست فرمونم عالیه کلا رانندگی با تمرینه یواش یواش که میرونی دیگه این کلاج و بقیه چیزا میشه ملکه ذهنت دیگه خیلی خیلی راحتتره برات بستگی داره چقد تمرین داری هر چی بیشتر تمرین کنی سریع تر راه میفتی

فقط تا یاد نگرفتی توروخدا نرون.

چند روز پیش یه خانم اومد و محکم کوبید رو دره مغازمون کم مونده بودیه بچه رو له کنه.گفت تازه گواهی گرفته نکبت.

من ۱۳ ساله خودم رانندگی میکنم و خیلی راحتم و مشکلی ندارم .تا دستت فرز نشده و یاد نگرفتی کامل و تسلط پیدا نکردی نیا خیابون

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان