2777
2789
عنوان

قورمه سبزی خوشمزه مجلسی

92 بازدید | 10 پست

سلام شب مهمون دارم، ازونجایی که همیشه چشمی مواد قورمه رو میریزم، میخوام برای مهمونام شب خ‌شمزه دربیاد

لوبیا رو که پر میریزم چون خودم خورشت پر لوبیا میپسندم

اما سبزی رو نمیدونم چجور بریزم که حالت گِل نشه و اندازه باشه

ترازو گرمی هم ندارم، با قاشق میگید حدودا برای هرنفر چقدر سبزی باید داخل خورشت باشه؟؟؟

ساعت چند خورشتمو بار بزارم تا دیگه ۹ یا ۹ و نیم شامو بیارم؟

بعد دیگه چه غذایی میشه درست کرد در کنار قورمه سبزی؟

برای زن باردار قورمه اوکیه؟

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵

سالاد کلم درست کن کنارش ـ موادش کلم و  مقداری  گردو و مقداری  خیارشوز و سس  عالی میشه 

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نیم کیلویی اندازه میگیرم قاشق قاشق بلد نیستم،در کنار قرمه سبزی مرغ خوب میشه از ۴ شروع کن که تا شب قشنگ جا بیفته

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

وفتی قرمه ها ودرست شدن  و گذاشتی جا بیافتن  ــ مقداری شیوید و سبزی خورشی  خشک شده    نرمه کنه با روغن داغ کن بریز روی قرمه ها عالی میشه 

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

شداخل این سالاد انار هم بریزید خیلی خوشمزه میشه

اره نمک  و فلقل فراموش نشه

من برای خوشمزه تر شدنش حتما چاشنی رو آبلیمو و کمی رب انار و نصف قاشق رب گوجه تفت داده شده میریزم عال ...

من جای آبلیمو برای ترشیش لیمو عمانی میندازم اوکی نیست؟

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵