2777
2789
عنوان

دندون پزشک گند زده به دندونام

149 بازدید | 12 پست

اومده پر کرده دوتا دندونمو ، دوتاشونم بغلشونو پر کرده ، چسبونده بهم ، کااااملا متصل ، اصلا نخ دندون هم نمیشه زد ، رفتم پیشش ، گفت درسست کردم ، اومدم خونه دیدم همونطوره!!! 

بازم رفتیم پیشش ، وسطشونو باز کرد نخ دندون رد بشه ، شب اومدم خونه نخ دندون زدم ، دیدم زیر پر کردگی پله شده ، نخ دندون میره پاییم ، میره گیر میکنه به زیر پر کردگی دیگه تا در بیاد پا ه پاره میشه 🤦🤦🤦🤦

برای چهارمین بار باید برم پیشش ، گندشو درست کنه

شوهرم میگه بگیم باز کن دوباره درست پر کن ، هی ماست مالی نکنه

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای پر کردن وسط دندون همینجوری دردسر دارهمن قبلا پر کردم همین بساطو داشتم. امسالم یکی دیگه پر کردم ب ...

خییلی هم حق به جانب بود ، میگفت مگه الکی پر کردیم ، بینش فلان گذاشتیم ، الکی روشو یکم سابید ، باز اومدم خونه دیدم همونه ، ببین عکسشو میذارم الان

خییلی هم حق به جانب بود ، میگفت مگه الکی پر کردیم ، بینش فلان گذاشتیم ، الکی روشو یکم سابید ، باز او ...

میدونم چی میگی. فکر کنم تقصیر دندونپزشکم نیست پیش میاد. من اول که پر کردم تا چهار پنج ماه اوکی بودم بعدش یهو نخ دندون دیگه نرفت لای دندونم

کاش دست دوستی هرگز نمیدادی به من/آرزوی وصل از بیم جدایی بهتر است

اینا رو به هم چسبونده که. مگه اینجوریم میشه دندون پر کرد؟ حالا که چسبیده بودن لازم نبوده نخ از بینش رد بشه که🤔

کسی که پیشش رفتی واقعا دندونپزشکه؟

میدونم چی میگی. فکر کنم تقصیر دندونپزشکم نیست پیش میاد. من اول که پر کردم تا چهار پنج ماه اوکی بودم ...

برای من از روز اول کلا یه سره بود ، کااامل پرشده بود ، مرزی بینشون نبود ، الانم باز کرده باز مشکل داره

اینا رو به هم چسبونده که. مگه اینجوریم میشه دندون پر کرد؟ حالا که چسبیده بودن لازم نبوده نخ از بینش ...

میگم واقعا ترم اول دندون پزشکی هم این کارو نمیکنه ، رفتم دندونمو یه بار پیشش عصب کشی کردم ، خوب بود ظاهرا !! رفتم بین دندونام پوسیدگی داشت ، درست کنم ، اینو گند زود 

میگم واقعا ترم اول دندون پزشکی هم این کارو نمیکنه ، رفتم دندونمو یه بار پیشش عصب کشی کردم ، خوب بود ...

نمیدونم والا من سر درنمیارم که بگم چقدر خراب کرده. ولی این مدل پر کردن واقعا جالب نیست. اسمش چیه کدوم شهره؟ شاید سرت کلاه گذاشتن و واقعا دکتر نیست

نمیدونم والا من سر درنمیارم که بگم چقدر خراب کرده. ولی این مدل پر کردن واقعا جالب نیست. اسمش چیه کدو ...

نه بابا توی کلینیکه ، اسمش آوَره

گنده ! این درستش کنم عمرا برم پیشش دیگه ، علافم کرده ، هر چند روز دارم میرم کلینیک

نه بابا توی کلینیکه ، اسمش آوَرهگنده ! این درستش کنم عمرا برم پیشش دیگه ، علافم کرده ، هر چند روز دا ...

حق داری واقعا اذیت کنندست