2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من دور چشم ویشی استفاده کردم راضی نبودم اصلا

P.I.S.C shop:
تأثیرات به اثبات رسیده:
- کاهش چروک ها به میزان 45 %
- رطوبت رسانی به میزان 75 %
تایید شده توسط سه کمپانی فرانسوی
با نامهای Sederma ,Solabia ,Provital

ژل روز پپتاید
Filling wrinkles smoothing eye
gel daily (10ml)
- جذابیت چشم ها
- پر کننده چروک های اطراف چشم
- لیفتینگ فوری اطراف چشم
- رطوبت رسانی بسیار بالا
- کاهش پف و تیرگی اطراف چشم

کرم شب پپتاید
Deeply regenerating night
cream Nourishing Eye (10ml)
- ثرات ضد پیری
- تغذیه کننده ی عمیق
- رفع خستگی چشم
- احیا کننده پوست اطراف چشم
- بازسازی و نوسازی سلولهای اطراف چشم

روش مصرف:
پس از پاک کردن ناحیه اطراف چشم،ژل را در روز یک مرتبه،و کرم شب را موقع خواب به اطراف چشم به مقدار کم به صورت ضربه ای ماساژ داده تا کاملا جذب شود.

کسی از مارک پیگمنت کلار یا ویشی استفاده کرده؟

P.I.S.C shop:
کرم پر کننده خطوط دور چشم بوتاکس

-بهبود قابلیت ارتجاعی پوست،ایجادآرامش پایدار بر عضلات،نرم کننده پوست و رطوبت رسان.

-حاوی جلبک دریایی –ریشه کاسنی – مالتوز - نشاسته سیب زمینی

-پرکننده خطوط اطراف چشم و لب مناسب انواع پوست حتی پوستهای حساس

این کرم با بافت ابریشمی و پر کننده، قادر است چین و چروک و خطوط اطراف چشم و لب را کاهش داده و خاصیت الاستیسیته پوست را به طور چشمگیری افزایش دهد. همچنین با سیستم شبیه ساز بوتاکسی که دارد ریلکس کننده ماهیچه های اطراف چشم است و قادر است با آثار پیری پوست دراین ناحیه مبارزه کرده و از ایجاد خطوط جدید نیز به طور معجزه آسایی جلوگیری نماید.

طریقه مصرف :
هرصبح ویا شب مقدار لازم از کرم را اطراف چشم و لب مالیده و با ضربات ملایم نوک انگشتان ماساژ دهید تا جذب گردد.

احساس سوزش موقت در پوست به دلیل مواد فعال موجود در محصول طبیعی می باشد.

احتیاط: هنگام استفاده، از تماس با چشم خودداری شود و محصول دور از دسترس کودکان قرار گیرد.