2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل شهر ارواح دلگير عمم يه مدت اونجا ساكن بود

واقعا؟ ما ی خونه فاز 4 جدیدا پیش خرید کردیم شوهرم تهرانی من خودم از ی شهر دیگه هستم اصلا میترسم خیلی. میترسم آدماش خوب نباشن محیطش خوب نباشه یا مشکلات رفت و آمدش زیاد باشه

واقعا؟ ما ی خونه فاز 4 جدیدا پیش خرید کردیم شوهرم تهرانی من خودم از ی شهر دیگه هستم اصلا میترسم خیلی ...

آدماش آدماي بدي نيستن و رفت و امدشم كه اتوبوس و تاكسيه،مترو هم دارن ميزنن كه هنوز اماده نبست،ولي دوره به تهران ،ولي خيلي دلگيره،همه جاش شبيه همه😁

پرند یک شهر جدید نیست

یک دنیای جدیده

بزرگترین شهر جدید کشور که در حال حاضر بیشترین سود دهی در املاک را در سراسر کشور دارد و در آینده نزدیک قیمت های نجومی خواهد داشت

بزرگی میگفت وقتی دعا می کنید خواسته ها برآورده میشن برای دریافت اونها به این آدرس مراجعه کنید :
-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری
پرند یک شهر جدید نیست یک دنیای جدیده بزرگترین شهر جدید کشور که در حال حاضر بیشترین سود دهی در املا ...

شما خودتون اونجا زندگی میکنید؟ اینطور ک شما میگین ما ضرر نکردیم. حقیقت نمیدونم بریم اونجا برای زندگی یا نه

شهر  قشنگی هست  خونه  های  خوب  مترو هم داره  وصل میشه  ریلش  کامل  شده  دارن  ایستگاهش  رو میزنن مردمش  هم خوبن  

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
ممنونم

ما یه بار شانسی  رفتیم  اونجا  بابام  خوشش  اومد  یه واحد گرفت  گاهی میریم  اونجا  خیلی  خوش  هوا  تمیز  شهری که به دست  مهندس  های ترکیه  ساخته شده، شاید  فقط تنها  مشکلش  اینه  حدود  چهل پنج  تا یک ساعت  راهه تا آزادی که اونم  داره  مترو  میاد 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
شما خودتون اونجا زندگی میکنید؟ اینطور ک شما میگین ما ضرر نکردیم. حقیقت نمیدونم بریم اونجا برای زندگی ...

بله ما اونجا زندگی می کنیم از سال 85 و بسیار راضی هستیم البته خونه ما ویلاییه اما در آینده تمام قسمتهای پرند با ارزش و نجومی خواهند شد

بزرگی میگفت وقتی دعا می کنید خواسته ها برآورده میشن برای دریافت اونها به این آدرس مراجعه کنید :
-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری