2777
2789
عنوان

چت شوهرم و دوست دختر سابقش اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 22699 بازدید | 219 پست

بچه ها نمیدونم چه دردیه افتاده به جونم ته دلم قرص نمیشه همش حس میکنم شوهرم یه ریگی ب کفشش داره وگرنه آنقدر راحت نمیومد ب من همه چیو نشون بده 😭

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختره منظورته؟؟ اسم دختره ذخیره س پروفایلشم مشخصه ک چرا متوجه حرفم نمیشین اگ ذخیره نبود ک شماره بود ...

شما مشخصه ب جز مخاطبات با کسی چتی نداری

من اگه تو فضای مجازی هر اسمی بزارم و پروفایل بزارم اگه ب شما پیام بدم همون اسمی ک گذاشتم میفته😑😑😑😑

بچه ها نمیدونم چه دردیه افتاده به جونم ته دلم قرص نمیشه همش حس میکنم شوهرم یه ریگی ب کفشش داره وگرنه ...

چته تو واقعا😑😑😑😑😑😑😑

بهت گفت میگی ریگی ب کفشهه اگه نمگیفت بازم میگفتی ی ریگی ب کفشهه بلاکش کرد تموم شد رفت ول کن

شما مشخصه ب جز مخاطبات با کسی چتی نداریمن اگه تو فضای مجازی هر اسمی بزارم و پروفایل بزارم اگه ب شما ...

مگه اینا شات واتساپ نیست؟؟؟؟؟؟

برا واتساپ اینجوری نیس برا بقیه شبکه های اجتماعی همینجوریه ک شما میگی

دو سه روزه گذشته با شوهرم اون همه حرف زدیم ولی بازم تنها میشم هزار تا فکر میاد تو سرم باور کنید ته دلم قرص نیست 

واسه عذاب وجدانش بوده یا میخواسته با خودش بجنگه ک هر روز دوبار سه بار میومد سراغ من برای رابطه میخوا ...

بشین قشنگ باهاش صحبت کن

بگو واقعا حالت واسه دختری که زمانی که بهش نیاز داشتی ترکت کرد و کنارت نموند و غرورتو شکست و خیانت کرد و الان که دید شوهر خودش نیست و تنها شده برگشته کنارت ناراحتی میکشی؟

متوجه هستی داری با زندگیمون چیکار میکنی؟

پیرینسس🎀🤍

چته تو واقعا😑😑😑😑😑😑😑بهت گفت میگی ریگی ب کفشهه اگه نمگیفت بازم میگفتی ی ریگی ب کفشهه بلاکش کرد ...

دوبارها امروز اس ام اس داده بود 

وایی چ جن ده ایه این دخترههههه

عشق یکبار اتفاق میفته من باور نمیکنم گوههه نخور بابا هرزه😒😒وای ببین باید بگیری پارششششش کنی پارههه ابرو شرف نزاری براش

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛