2777
2789
عنوان

برنج پختن با پلوپز برقی🤕

144 بازدید | 14 پست

خواهش میکنم بگید برنج رو آبکش کنم یا روغن آب برنج نمک رو بریزم خودش میپزه

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنج وقشنگ بشور وابشوبه اندازه بریز بعدش توش نمک وروغن بریز بزاربپزه

چنتا پیمانه برنج چنتا آب لازم داره؟

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

مدل پلوپزتوبزن گوگل طرز تهیه اشوبخون

برامن پلوپزم اب وبرنج ونمک وروغن میریزم درشومیزارم خودش جوش میادابش خشک میشه دم میکشه

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

بایداب داخلش باشه نکه ابشوبریزی

برای دو پیمانه برنج چند پیمانه آب بریزم عزیزم

مدل پلوپزتوبزن گوگل طرز تهیه اشوبخونبرامن پلوپزم اب وبرنج ونمک وروغن میریزم درشومیزارم خودش جوش میاد ...

شل و ب هم چسبیده نمیشه؟

ممنون عزیزم 

شل و ب هم چسبیده نمیشه؟ممنون عزیزم

نه دون دون میشه امتحان کن ضررنداره خوشت نیومددیگه درست نکن

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂