2777
2789

۲ ماه پیش ی پسر اومد خواستگاریم با درماد ماهانه کم کمش دیگه ۴۰ تومن . فامیلن . خانوادش عالی خودشم ظاهرش امروزیه و قیافش معمولی .اولش جواب بله ادام(ولی هنوز صیغه و عقدی نخوندیم خانوادش فقط طلا خریدن )ولی هر چی میگذره احساس میکنم این ادم ب درد من نمیخوره یعنی ادم زندگی من نیست ولی چون فامیله الان ۲ هفته هستش ک ب پدرو مادرم میگم میگن تو دیگه جواب بله دادی و توی مردم اسم اومده روت نمیشه گفت نه دیگه کسی سراغت نمیاد. ولی من هنوز احساس میکنم نمیتونم اصلا ازدواج کنم یا ممکنه ک یکم بیشتر ک بمونم موقعیت بهتر گیرم بیاد. چیکارکنم پسره رو از چشم خانوادم بندازم ؟؟؟ب خود پسره ام نمیتونم بگم نمیخوامت چون خانوادم میفهمن روزگارم سیاهه بنظرتون چیکارکنم؟ازدواجم انگار اجباریه .نمیدونم اون اول پسره اوکی بود ولی الان هر کاری میکنم ب دلم نمیشینه و دوست دارم هر چی زودتر برگردم به حالت اول زندگیم ک این پسره نبود ولی اگه بگم نه مطمئنم ک تا ۱ سال روزگارم  سیاهه🥲💔

پیش روانشناس زوج نرفتین؟

باید اصن برین که ازدواجتونو تایید کنه وگرنه این چه مدل ازدواجیه بدون شناخت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم به خودش پیشنهاد بده بریم مشاوره بهتر تصمیم میگیری 

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

دلم به حال پسر میسوزه ولی چاره ای نیست هرجور بلدی بهم بزن روزگارتم سیاه بشه یک سال بهتر از اینه بری هم خودتو بدخت کنی هم اون پسره رو

یک کلام بگو نمیخوامش حتی کسی سراغمم نیاد

من‌گفتم نمیخوام 

هر چی گفتند نکن گفتم نمیخوام

۱سالم زجرم دادن ولی ارزش داشت بدبخت نشدم همه ی عمرم 😢😢😢

۳سال پیش خاستگارم درامدش ماهی ۲۰۰۰دلار بود  به دلار حقوق میگرفت  الان عاشق یکی شدم درامدش۲۰تومنه جالبه چون درامدش کم بود جواب منفی دادم 😂😂😂کارما

تازه همه میدونستن 

برای دیگران زندگی نکن 

اسی بشین فک کن ببین اگه واقعا نمیخوای چجوری بگی ک بد نشه 

پس‌فردا ت فامیل نگن دختره هر دم ی سازی میزنه اینجوری کسی بشنوه هم ممکنه اصلا دیگه خواستگار نیاد 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣