2777
2789

یه پسر ۵ ساله دارم یه نوزاد ، دخترم هر شب ساعت دو نیم دلم میخواد بمیرم دو دقیقه می‌خوام واسه خودم باشم چیکار کنم شوهرم خونه نیست مسافرته وگرنه خیلی دعوا میکرد چیکار کنم راستی کوچیکه 5 ماهشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های من انگار بهشون حرف زشت داری میزنی که برن بخوابن ۹ ساله و ۵ ساله

خواهر برادرای منم وقتی از مدرسه میان میرن میخوابن برای همین تا دیر وقت بیدارن ولی روزی که نخوابیدن شبا خیلی زود خوابشون می‌بره ، مشکل از منه چون شبا میترسیدم میذاشتم بیدار بمونن

خواهر برادرای منم وقتی از مدرسه میان میرن میخوابن برای همین تا دیر وقت بیدارن ولی روزی که نخوابیدن ش ...

بچه های من نمی خوابن اصلا ظهرا ۷ که میره مدرسه بعد میاد غروب میره والیبال باز شب خسته نیست یعنی من یه دقیقه برای خودم نیستم فقط دارم خدمات میده ام

سلام منم همین مشکلو داشتم

تنظیمات خواب ک بهم میخوره اخلاق بچم عوض میشد

بدغذا میشد اصلا یه وضعی داشتیم

چاره ش فقط صبح زود بیدارشدنه

میدونم سخته هاااا ولی با یک درایت مادرانه یک روز صبح زود بیدارش کنین

فوقش اون روز سخت بگذرونین ولی ارزششو داره

سلام منم همین مشکلو داشتمتنظیمات خواب ک بهم میخوره اخلاق بچم عوض میشدبدغذا میشد اصلا یه وضعی داشتیمچ ...

سلام گلم بله الان همسرم از مسافرت اومده زود بیدار میشن زود تر از قبل می‌خوابن