2777
2789
عنوان

حالم از چهره م به هم میخوره

2184 بازدید | 180 پست

انقد که پر مو و زشتم حالم از خودم به هم میخوره

۱۹ سالمه تمام دوستام یا دوست پسر دارن یا ازدواج کردن بعد من حتی تو خیابون بهم نگاه هم نمیکنن👩‍🦯👩‍🦯

و از همه بدتر اینکه دوستام و اطرافیانم بخاطر اینکه اعتماد بنفسم پایین نیاد میگن خوشگلی👩‍🦯👩‍🦯تف به این دنیا 

این همه دختر خوشگل چرا من نباید خوشگل میشدم؟👩‍🦯

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بزن موهارو

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

پیشونیت بلند باشهخوشکلی مهم نیس

پیشونیم بلنده ولی بختم کوتاه👩‍🦯

ینی هرجا میخوام برم باید ماسک بزنم که قیافه مو نبینن اعصابم خورد میشه

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

موهاتو بگیر .بعدشم صد درصد توام زیبایی خودتو داری

اجازه ندارم 

خانواده م مذهبین اجازه نمیدن

خب بزن موهارو

اجازه ندارم خانواده اجازه نمیدن👩‍🦯