2777
2789

امشب دیگه فوران کرد غصه هام گریم بند نمیومد دوساعته دراز کشیدم زور میزنم خوابم نبرد گفتم بیام تو اینترنت بچرخم بلکه حواسم پرت بشه و حالم بهتر

چشمام داغونه اصلا... سرم بدتر

واقعا واقعا من امشب به عدالت خدا یه شک بزرگ کردم... واقعا ناجوانمردانس این وضع زندگی

اعصاب و روانم داغونه واقعا نگران وضع عصبیمم زیادی پرخاشگر شدم کاملا غیرطبیعی

فعلا هم نه وقت روانپزشک و تراپی رفتن دارم نه شرایط قراره بهتر بشه

خلاصه که هر اندازه که در توانتون بوده شده در حد یه صلوت برام دعا کنید از این وضع نجات پیدا کنم و برسم به اون چیزی که بی نهایت میخوامش... دعا کنید خدا یه توانی بده این ارزو و هدفم رو از دست ندم که نابود میشم این روزها اصلا جون تلاش و ادامه دادن هم ندارم... از دستش بدم فقط خودم نیستم مادرم هم داغون میشه طفلی اونم دیگه توان نداره 

کس دیگه ای هم اگر مشکلی چیزی داره بگه همه با هم بشینیم برای همدیگه دعا کنیم😅

دقیقا معجزه زمانی رخ میره که به جایی رسیدی که ازت کاری بر نمیاد دیگه یه جور به بالاترین حد تسلیم،بچه ات مریض شده کاری از دستت دیگه بر نمیادگره کور خورده زندگیت

غصه داری ازدواجت بهم خورده

میگی میخوام تموم کنم خودمو دویستا قرص به یک جایی میرسی میگی یک لیوان آب دیگه نمیکشم!یه لحظه استُپ...انجام ندی همین جا دقیقا همین لحظه تو همین لحظه آخری

اگه این چرت و پرت ها رو بزاری کنار فقط سرت رو بگیری بالابگی خدایامن به تو توکل کردم هر چی میخوای رقم بزن من هیچی نمیگم سرم پایینه میگه وظیفه منه خداست که دست بنده هام رو تو این لحظه بگیرم و در همین لحظه۹۹ درصد از معجزه ها اتفاق می افته...بزار یه رازی رو امشب بهت بگم حالا میگی اینی که میگی چی هست

چقدر ساده بود...من بهت نمیگم 99 درصد

میگم صد در صد کارت درست میشه با اون دلی که ترک خورده انجام بشه!به اینجا رسیده باشی تو بدترین حال زندگیت بشین یه گوشه ای دور از همه بشین گوشه ادارتون بشین گوشه مدرستون بشین کنج اتاقت فقط و فقط۱۰ ذکر صلوات نذر امام زمان کن

بگو آقا جان به فریادم برس

اینو بدونیدوظیفه امام زمان در دوران غیبتشون فریاد رسی از شیعه هاشه

مطمئن باش یه بار امتحان کن...یکی رو می‌فرسته سراغت کارت انجام میشه ان شاالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به جایی رسیدم که نای اون صلواتی که گفتی رو هم ندارم.یعنی امیدی ندارم.همین قدر خسته

ولی من هنوزم دارم دراوج ناامیدی دعا میکنم ولی فکرکنم همش الکیه 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

من به جایی رسیدم که نای اون صلواتی که گفتی رو هم ندارم.یعنی امیدی ندارم.همین قدر خسته

من اون صلوات رو از ته دل میفرستم برات ایشالا که خدا توان و امید رو دوباره به دلت برمیگردونه... 

منم توی همچین وضعیتیم کاملا ناامید و بریده از همه جا که به هرچیزی چنگ میزنم من برات صلوات فرستادم و دعا میکنم برات توام اگر منو قابل دونستی دعا کن خدا معجزشو نشونم بده مگه ما بندش نیستم مگه چی خواستم 

به امید رسیدن به دو تا 

بحث ناامیدی نیست.روح و روانم خسته ست.خیلی خسته.مثل آدمی که کیلومترها دویده و دیگه توان یک قدم دیگه ر ...

آره میفهمم درد بدی هست

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

منم توی همچین وضعیتیم کاملا ناامید و بریده از همه جا که به هرچیزی چنگ میزنم من برات صلوات فرستادم و ...

عزیزدل از ته دل دعات میکنم ایشالا که همین روزا برسه اون خبر و معجزه ای که یه جون تازه میده بهت... من که نمیدونم واقعا چی بگم امشب واقعا گفتم عدالت خدا توهمی بیش نیست...  چقدر عذاب تو این دنیا... به خدا که حق نیست

فقط میشه امیدوار بود...  

مرداد بود که منتظر جواب مصاحبه بودم اینجا کلی تاپیک زدم برام دعا کردن تیر آخری بود که امید داشتم بخوره به هدف و ازین بدبختی بیام بیرون جرقه امیدی بود واسه ادامه این زندگی کوفتی ولی خدا نخواست رقیبو بیشتر خواست و منو بیشتر توی عذاب انداخت یادم نمیره سر نماز بودم جوابا. اومد پسر6سالم اومد کنارم گفت مامان من از خدا خواستم قبول میشی همون لحظه کارناممو گرفتم حتی گریم نیومد ولی پسرم برام گریه کرد 

مرداد بود که منتظر جواب مصاحبه بودم اینجا کلی تاپیک زدم برام دعا کردن تیر آخری بود که امید داشتم بخو ...

میفهمم این حالو عمیقا

ولی چه میشه کرد که تو این شرایط افتضاح تنها چیزی که مونده امیده... امیدت رو از دست نده که زندگی از اینی که هست سخت تر نشه بخاطر پسر کوچولوت 

از ته دل دعا میکنم ایشالا که یه معجزه یه حال خوب برسه به زندگیت

خدا اشکای منو ندیده تا الان 

حسسسرتای منو ندیده

نمیبینه 10 ساله تویه خونه50 متری پدرشوهر نظاره گر خوشبختی و رفاه دوستای صمیمیمم خدا فقط خدای اوناست که با وجود خونه و امکانات عالی انقدی درآمد دارن هر روز یه خونه اضافه مبخرن که حتی من نمیتونم اجاره کنم