2777
2789
عنوان

بعد چند روز از زایمان طبیعی به زندگی عادی برگشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 29 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۳۶ولی دکترم لج کرد باهام ۸تا بخیه خوردم

ای وای چرا!

البته من دنبالچم خیلی درد بدی داشت تا سه ماه

یعنی یه تایمی میشستم درد بدی میگرفت

رفتم دکتر فکر کردم شاید بر اثر زایمان مو برداشته

اما دکتر بهم گفت روی بالشت دوناتی بشین (گفت کلا بعد زایمان طبیعی بهتره رو این مدل بالشت یه مدت خانوما بشینن)

دیگه بعد از اون خوب شدم

معذبم آخه پدرشوهرمم هست

اشکال نداره اون وضعیتتو‌ میدونه زود بلند شی پشیمون میشی حتی بد ۴۰ هم باید تا دو‌سه  ب خودت برسی استراحت کنی و بهضی کارا نکنی تا بدنت  باسازی کنه خودشو  . فدر خودتو بدون مریض شی فردا همین پدر شوهرت نمبگه برا زایمانه اخ پیف میکنه که پسرم خرج دوا دکترت میده من اگه اوت موقع عقل الانمو داشتم تا ۴۰ روز از تشک بیرون نمیومدم ولی منه خاک برسر بخاطر اخ پیف های مادر شوهرم ک‌ای کمرم ای پام ای کونم ای سرم بلند شدم‌منتش بالا سرم نباشه گفتم‌جسمم‌خسته بشه بجای روحم و‌روانم دیدم هر دوتاش شد

[QUOTE=365731066]من تا دهنم بخیه خورده بودم خوش ب حالتون ۲ تا ۸ تا [/QUOعذر میخواهم که میگم من از و ...

خب داخلشم هست دیگه... هنوز خبر نداری شااید 😁

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

من تا دهنم بخیه خورده بودم خوش ب حالتون ۲ تا ۸ تا

حآلا من زایمان کردنی یه خانومه بود خیلی خوب راه می‌رفت بعد زایمانش پرسیدم گفت بخیه نخوردم بچه خودش اومد بیرون  نبریدن

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
حآلا من زایمان کردنی یه خانومه بود خیلی خوب راه می‌رفت بعد زایمانش پرسیدم گفت بخیه نخوردم بچه خودش ا ...

چ خوب ...

واقعا اونایی ک بخیه نمیخورن خیلی خوش شانسن 

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....