2777
2789
عنوان

بچه دوم رو کی بیاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 21 پست
کدوم شهری؟

کاشان   من اگه یه پسر داشتم دیگه دومی رو نمی آوردم  چون هم سنم بالاست  هم شوهرم بیشتر وقتها نیست  هم شاغلم   هم دست تنهام کسی رو ندارم  هم نازایی دارم    الانم دیگه خسته شدم از نرسیدن  چقدر بدوم برا یه پسر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشان من اگه یه پسر داشتم دیگه دومی رو نمی آوردم چون هم سنم بالاست هم شوهرم بیشتر وقتها نیست هم ...

ب خدا ک فرقی نداره پسر و دختر 

من فقط واسه تنهایی بچمم 

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباه آوردنتواسه پسرت نمیشه وقتی ۵سال به بالاست مشاورم بهم گفت اشتباه ترین کار ممکن اینه که بگیم بخ ...

من از علاقم ب بچه اولم میخوام ب بچه دوم فکر کنم آخه واقعا تنهاست غصشو میخورم حداقل اینجوریتو خونه یکیو داره 

ماهم تنهاییم کلا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به خدا که فرق داره دوتاپسرداشته باشی یا دوتا دختر

ببین میدونم چی میگی قصدم ندارم اصلا بخام دلخوشی لت بدم ولی واقعا دختره د ب درد پدرومادر میخوره 

پسر میرع پی زندگیش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40