2777
2789
عنوان

خانم هایی که طلاق گرفتن بیاین سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1938 بازدید | 73 پست
خداروشکر ک الان باعشقتی

اره خداروشکر ...این شوهرم قبل اون اومده بود خواستگاری ولی رفت سربازی واسه همین‌منو دادن به اون چون خواستگار زیاد داشتم بابام میگفت باید ازدواج کنی حق نداری درس بخونی منم مجبور شدم ازدواج کنم خلاصه نتونستم تحمل کنم جداشدم دوباره عشقم اومد خواستگاریم منو گرف هرچندم خیلیی از اخلاقاش خوب نیس ولی خب چون دوسش دارم میتونم تحمل کنم

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم چه روزای سختی  رو دیدی تو این سن پایین ☹ خیلی خوشحالم که الان خوشبختی. خوشبختیت ابدی ...

مرسی گلم همچنین بخدروزایی روداشتم جلوخانوادش منوخوردمیکرد ب حدی گریه میکردم ازحال میرفتم الان همه خاهراش همشون باورت میش همشون جداشدن مامان بخاطری حرف خاهراش جلوروشون نفرین کرد بخدا اهش خیلی زودتراز زود دامنشونو گرفت

مرسی گلم همچنین بخدروزایی روداشتم جلوخانوادش منوخوردمیکرد ب حدی گریه میکردم ازحال میرفتم الان همه خا ...

خداروشکر

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗

استارتر

یک راه حل بهت میگم حتما اجراش کن واز دادگاه رفتن خودتو راحت کن 

قهرکن باهاش بگو تنها راه بخشیدن اینکه قول بدی تکرار نمیکنی و حق طلاق هم بهم بدی دراینصورت ازت جدا نمیشم بعدم اگه براش زندگیش مهم باشه قبول میکنه بعدم یک روزکه شوهرت نبود خونه خیلی شیک جهیزیه اتو با وانت ببر طلاقتم برو بگیر به همین راحتی دوتا از دخترای فامیل ما همینطوری راحت وشیک جدا شدن 

مرسی گلم همچنین بخدروزایی روداشتم جلوخانوادش منوخوردمیکرد ب حدی گریه میکردم ازحال میرفتم الان همه خا ...

این دنیا دار مکافاته هر کس دلی رو بشکنه تاوانش رو دیر یا زود میده . ولی کاش احمق نباشن بدونن از کجا دارن میخورن که بعید میدونم...

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠
هیچوق باورم نمیش همشون زندگیوشون پاشید بخدا تک تکشون دلموشکستن

خدا جای حق نشسته هرکی به هرکی بدی کنه اول به خودش کرده چوبشو میخوره منم خیلی دلم شکسته خیلی سختی کشیدم حتی الان که با کسیکه دوسش دارم ازدواج کردم خانوادش زجرم دادن همیشه واگذار میکنم به خدا

این دنیا دار مکافاته هر کس دلی رو بشکنه تاوانش رو دیر یا زود میده . ولی کاش احمق نباشن بدونن از کجا ...

بدطلاق اسداد بیام خاستگاریت قبول کن دوتومون مقصریم گفتم بروبابا ی چن وقت گیرداده بودا اخرش گفتم برومن ازدواج کردم خطمم عوض کردم

اگه قبول نکرد بگو پس تو به خودتم اعتماد نداری که حاضر نیستی حق طلاق بدی به خاطر خیانتی که نمیخوای هیچ وقت بکنی!!

نگران بچه هم نباش تا۷سالگی با تو هست بعدم بعدش اکثر مردا بی خیال بچه میشن تو اون ۷سال اونم مردی که خیانتکاره 

بچها من اگ بگم چ بروزم اورد شاخ درمیارین میگین تودیگه کی بودی هیچوق ب خانوادم نمیگفتم ک کتک میخوردم التماسشم میکردم میوردمش خونمون ازش ب بهترین شکل پذیرایی میکردم یجورایی نون بابا میدادم بهش عوضی گردن کلفترمیشد

عجب  واقعا متاسف شدم

سلام

عزیزم برو مهریه رو بذار اجرا و هیچ حرفی از طلاق نزن ک پیگیر کارت نمیشن،در همین حین که مهریه رو میذاری اجرا تامین خواسته بگو واست بزنن ب عریضه نیس بگو تو دادخواست حتما تامین واسته رو قید کنه یعنی بتونی خونه هرچی  ک داره رو  توقیف کنی