2777
2789
عنوان

خانم هایی که طلاق گرفتن بیاین سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1938 بازدید | 73 پست

باید پول زیاد داشته باشی چادرتم سفت ببندی به کمرت همش بری دادگاه تا حقتو بگیری و طلاق بگیری

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان نمیشه اون مرحله رو نری؟؟؟؟

تو برو دادگاه خانواده کاراتو بکن اونا میگن چیکارکن 

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
بنظرت با یه بچه ۸ ماهه میتونم این راهو برم بیام؟؟؟؟؟؟؟

خیلی بچت کوچیکه واقعا دیگه تصمیم تو گرفتی واسه طلاق هیچی راهی نداره که زندگیتو بکنی ؟؟؟

بنظرت با یه بچه ۸ ماهه میتونم این راهو برم بیام؟؟؟؟؟؟؟

با یه بچه چی دیدی که میخوای طلاق بگیری؟ یکی از دوستای من بچه طلاق خیلی زندگی سختی داره زندگی تک والدی سخته

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 
اخرش مهرمو ک بخشیدم هیچ طلاهامو ک دادم هیچ طلاهای خانوادمم ک دادم هیچ التماس کردم بیاطلاقم بده تازه ...

عجب ادمی بوده قاضیه!

برا چی طلاق گرفتی

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 
چرا لباس مدرسه🤔🤔🤔🤔

بچه بودم بچه مدرسه ای بودم مامانم میومد مدرسه دنبالم میرفتیم دادگاه بخدا جرات نداشتم باباموداداشام بیان خاهرای خرابش خودزنی میکردن توخیابون میزاشتن سراونا بخدا سربازامیومدن شهادت میدادن خداخیرشون بده ک حق باماعه