2777
2789
عنوان

خانم هایی که طلاق گرفتن بیاین سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1938 بازدید | 73 پست
اخرش مهرمو ک بخشیدم هیچ طلاهامو ک دادم هیچ طلاهای خانوادمم ک دادم هیچ التماس کردم بیاطلاقم بده تازه ...

خیلی اشغالن دقیقا منم همینکارارو کردم هرچی دزدیدن هرچیم خودم دادم گفتم فقط بیا طلاق بده اشغال تازه نمیومد تا اینکه رفتم شکایت کردم سر و کلش پیدا شد تفاهمی طلاق گرفتم ۱۶سالم بود صیغه محرمیت بود بینمون فقط ایتقد زجر کشیدم تا بلخره جداشدم دادگاه رو هم ول کردم نرفتم دیگه بعدش ازدواج کردم الان بعد دوسال برام از دادگاه نامه اومد مامانم رفت گفت ازدواجم کرد تموم شد شما هنوز دنبال شکایتی که ما کردیم هستین من خیر سرم رفتم دادگاه که زودتر تمومش کنم اسمش بالام نمونه اونا بدتر اینقد طولش دادن

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزد بودم ب حدی کتک میزد منو ازروشکاکی ک حدنداشت تک پسرهمراه ی عالمه خاهر ک همشون برام تصمیم میگرفتن بگم ی لحظه خوشی کردم باهاش جزروزاول عقد نکردم اینقد این ادم بددل بود ب خانوادم نمیگفتم جوری میزد دهنم پرخون میشد ی بچه پونزده ساله خام بی تجربه بودم گناه من چی بود

خیانت ‌ چندین بار خیانت کرده

خیانت در چه سطحی در حد پیام تو شبکه های مجازی و اینا یا بیشتر 

کاش بچه نداشتی 

به نظرم اول مهرتو اجرا نذار چون باید ثابت کنی که بهت خیانت کرده با حرف هیچ کاری برات نمیکنن

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 
نامزد بودم ب حدی کتک میزد منو ازروشکاکی ک حدنداشت تک پسرهمراه ی عالمه خاهر ک همشون برام تصمیم میگرفت ...

بدون تحقق باهاش ازدواج کرده بودی 

واقعا متاسفم برا آدمای اینجوری اینا مریض روانین

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 
نامزد بودم ب حدی کتک میزد منو ازروشکاکی ک حدنداشت تک پسرهمراه ی عالمه خاهر ک همشون برام تصمیم میگرفت ...

عزیزم 😢

الان چیکار میکنی ؟ زندگیت خوبه؟

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
بدون تحقق باهاش ازدواج کرده بودی  واقعا متاسفم برا آدمای اینجوری اینا مریض روانین

ن عزیزم اشنای یکی ازفامیلمون بود ک فرشتس بزورمامان بابامورازی کردن داداشام ازسرنارضایتی عقدم نیومدن گفتن مارازی نیستیم پنج تاانگشت برابرنیستن خاهرما هنوز بچس

عزیزم 😢 الان چیکار میکنی ؟ زندگیت خوبه؟

اره شکر دوماه بدجدایی بای فرشته ازدواج کردم ولی بخدا هنوززخمای اون زندگی حالمو بدکرده الان دوسال بیشتره ازدواج کردم حدودس سالوخورده ای الان دارم میرم تو21

اخرش مهرمو ک بخشیدم هیچ طلاهامو ک دادم هیچ طلاهای خانوادمم ک دادم هیچ التماس کردم بیاطلاقم بده تازه ...

خدا لعنتش کنه واااااااای خونم به جوش اومد . این همه کشور ما چرا ایرانی شدیم اخه ☹

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠
خدا لعنتش کنه واااااااای خونم به جوش اومد . این همه کشور ما چرا ایرانی شدیم اخه ☹

بخدا بگم چ روزایی داشتم باورنمیکنی توشورا حل اختلاف برام گریه میکرد یکی ازکارمنداش ب نامزدم میگف این هنوز رنگ اسمونودرست نمیدون این فحشارو بمن بده ب این طفل معصوم نده اینقدبچه بودم

منم الان دوسال و نه‌ماه عقدم‌با کسیکه دوسش داشتم ازدواج کردم اونو اصلا دوست نداشتم به زور دادنم‌بهش معتاد بود سنشم ۱۶سال از من بزرگتر بود الکی شناسنانشو دست کاری کرده بود که اورده بود پایین سنشو بعد محضری نشد چون تو سیستم نمیومد بالا مرتیکه خسیس زشت چندش 

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗

دوسه بارم منو کتک زد خونه خواهرم نمیزاشت برم با اینکه یه ماه نامزد بودیم اصلا پیشش نمیرفتم اصلا چون هیچ علاقه ای نداشتم بهش متنفر بودم ازش 

بخدا بگم چ روزایی داشتم باورنمیکنی توشورا حل اختلاف برام گریه میکرد یکی ازکارمنداش ب نامزدم میگف این ...

الهی بگردم چه روزای سختی  رو دیدی تو این سن پایین ☹ خیلی خوشحالم که الان خوشبختی. خوشبختیت ابدی باسه عزیرم ❤

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠