بارداری پنهان ینی هیچ علایمی نداری اگر ن تو سنو و از ک مشخصه
منم هیچ علایمی نداشتم از اول هنوزم ندارم دکی گفت پنهانه ولی از هفته ۴ تو سنوم نشون داد
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
من خاله ام تا یک ماه و نیم بعدش متوجه شده بارداره بی بی چک و ازمایشش منفی شده ولی بعد از یک ماه و نی ...
شاید لقاحش دیر بوده یک ماهونیم میشه هفته ۶ ک بعید نیست اما نادره ولی تا ۳ ماه محاله دیگه
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
دکتر میگه پاشو پاشو برو ساک بچتو ببند که هفت ماهه بارداری:)
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم
عه چه جالب هیچ علامتی قبلش نداشته ؟سنو ، آزمایش اینا نداده؟
نه اصلا قصدی هم نداشته ، بچه آخرش بود
برای چکاب رفته دکتر ، دکتر دیده حاملس
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم