2777
2789
عنوان

بارداری پنهان

246 بازدید | 16 پست

خانما چیزی به اسم بارداری پنهان داریم ؟

کسی اینجوری بوده ؟

من یکی از دوستام میگه من تا سه ماه نفهمیدم باردارم بی بی چک ، آزمایش خون ، سنوگرافی همه اینا منفی بود و نشون نداد باردارم 

گفت بعد از سه ماه مشخص شد 

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن نمیشه 

بارداری پنهان ینی هیچ علایمی نداری اگر ن تو سنو و از ک مشخصه

منم هیچ علایمی نداشتم از اول هنوزم ندارم دکی گفت پنهانه ولی از هفته ۴ تو سنوم نشون داد

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

شاید بشه قبول کرد بیبی چک نشون نداد 

اما ازمایش خون دیگه تا ماه سوم اونقدر هورمون بالا رفته مگه میشه نشون نده ، تازه اونم نشون نده .

مگه امکان داره سونو مشخص نشه ؟؟؟؟

شاید خودش نمی خواسته کسی مطلع بشه

سه ماه هیچی نشون نداد حتی سونو😧😦😦😦یه کلمه بگه تا سه ماه نمیخاستم کسی بدونه چرا علم پزشکی رو زیر ...

والا نمی‌دونم می‌گفت 

منم بهش شک کردم گفتم این الکی میگه نمی‌دونستم نمی‌خواسته بگه

ولی تو اینترنت و نی نی سایت خوندم انگار هست همچین چیزی ولی نادره

گفتم بپرسم ببینم کسی خودش یا اطرافیانش تجربه بارداری پنهان داشتن

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 
والا یکی از اقوام ما هم بود دوتا بچه ی کوچیک داشت دوباره خامله شد میگفت تا 5 ماهگی اصلا نمیدونستم حت ...

خب اون چون پریود می‌شده شک نکرده و ازمایش یا سونو نداده وگرنه معلوم میشد بارداره 

جزو اون دسته معدودی هست که پریود میشن تو ماههای اول بارداری اونم در حد ۲ یا ۳ روز و حجم کم احتمالا

ن نمیشه بارداری پنهان ینی هیچ علایمی نداری اگر ن تو سنو و از ک مشخصهمنم هیچ علایمی نداشتم از اول هنو ...

من خاله ام تا یک ماه و نیم بعدش متوجه شده بارداره 

بی بی چک و ازمایشش منفی شده ولی بعد از یک ماه و نیم بودن هیچ علامتی می‌ره آزمایش میده میگه بارداری 

من خاله ام تا یک ماه و نیم بعدش متوجه شده بارداره بی بی چک و ازمایشش منفی شده ولی بعد از یک ماه و نی ...

شاید لقاحش دیر بوده یک ماهونیم میشه هفته ۶ ک بعید نیست اما نادره ولی تا ۳ ماه محاله دیگه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

والا یکی از اقوام ما هم بود دوتا بچه ی کوچیک داشت دوباره خامله شد میگفت تا 5 ماهگی اصلا نمیدونستم حت ...

آره منم اینو شنیدم 

یکی از دوستان مادرم تا شیش ماهگی میگفت پریود میشدم نمیدونستم باردارم بعدش که فهمیدم دکتر برام فرص نوشت که خون نیاد دیگه 

الان هم زایمان کرده بچه اش هم زیبا و سالمه 

مادر من می‌ره دکتر بخاطر تیر کشیدن زیر دلش 

دکتر میگه پاشو پاشو برو ساک بچتو ببند که هفت ماهه بارداری:)

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

شاید لقاحش دیر بوده یک ماهونیم میشه هفته ۶ ک بعید نیست اما نادره ولی تا ۳ ماه محاله دیگه

آره دکترش گفته بود احتمالا پسره که لقاحش دیر تشکیل شده و آخر هم بچه اش پسر بود

مادر من می‌ره دکتر بخاطر تیر کشیدن زیر دلش دکتر میگه پاشو پاشو برو ساک بچتو ببند که هفت ماهه بارداری ...

عه چه جالب 

هیچ علامتی قبلش نداشته ؟

سنو ، آزمایش اینا نداده؟

عه چه جالب هیچ علامتی قبلش نداشته ؟سنو ، آزمایش اینا نداده؟

نه اصلا قصدی هم نداشته ، بچه آخرش بود 

برای چکاب رفته دکتر ، دکتر دیده حاملس

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم