2777
2789
وای خدا به دختر بازی ربط نداره ببخشید ها گیج بازی درآورده😂😂😂

آره گیج بود کلا از این سوتیا زیاد دارم تا یه مدت یه جا میرفتیم میگفت من پا میشم خودت بیا دیگه یا مثلا میگفت داری میایی دنبالم هنوزم گاهی برادرشوهرم مسخره اش میکنه😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣

هی نفسی میاد و میگاد🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂شایدم باورش نمیشده شما رو دادن بهش ذوق زده بوده گیج شده

🤣🤣🤣

نه بابا دیروز گفتم نون بخر بعد زنگ زدم گفتم نون خریدی گفت آره بابا خیالت راحت بعد شب اومد خونه میگم کو بعد گفت هی رفتم بخرم شلوغ بود گذاشتم چند دقیقه دیگه برم دیگه یادم رفت 

کلا دیوونه است🤦‍♀️

منم اول گول این کاراشو خوردم عاشقش شدم الان میبینم چه سخته

صبح رفتم آمپول بزنم گفتم امیرحسینو نگه دار ترخدا ولش نکنی بعد از درمانگاه دراومدم دیدم پسرم نشسته کنار جوب میگم پس بابا کو میگه گفت میرم میام میگم احسان ترخدا دزد میبرتش میگه نه کسی اینو نمیبره اصلا نمیدونی خواهر دلم خونه اش بعد آقا کجا رفته بود بچه رو گذاشته بود رفته بود آب بخره😕😕😕😕😕😕

هی نفسی میاد و میگاد🙃

نه زل میزدم تو چشاشون

خب موقع حرف زدنشون یا بی دلیل؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.