2777
2789

بچه ها من خیلی تو نی نی سایت فعالیت نمیکردم.  حتی ب  خواهرم  میگفتم بیکاری میری‌تو سایتای چرت و پرت . ولی واسه دومین باره اومدم اینجا با شما حرف بزنم . تاپیک دومم رو بخونید متوجه میشید چقدر حرفای شما برای من کمک کننده بود و از اون مخمصه نجاتم داد . 

من تقریبا ۳ ساله ازدواج کردم . با شوهرم دوست بودیم و با مخالفت شدید خانواده من ازدواج کردیم ‌ هنوزم پدرم دلش صاف نشده . منم خیلی کمتر با خانوادم در ارتباطم . اینارو میگم ک بدونید راستش رو بخوایید کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم 

من وشوهری زندگی عاشقانه ای داشتیم . خیلی همو دوست داشتیم . یعنی داریم ،  نمیدونم .... 

وقتی بعد اون همه جتجال و مخالفت بهم رسیدیم فکر میکردم دیگه همه چی تمومه و زندگی ما ایده آله.  تو این چند وقته این دومین باره ک دارم دچار آشوب میشم تا بفهمم زندگی هیچکس صد در صد تکمیل نمیشه 

شوهرم همون اول ک دوست شدیم خیلی رک و راست همه چیو درباره خودش گفت . دوست دختر چند تایی داشته اونم در حد تلفنی حرف زدن و بقول خودش علاف بازی. فقظ با یه دختر خیلی جدی شده قصد ازدواج داشته اونم بهش خیانت کرده اون موقع ک تو اوج دوستیشون بوده شوهرم به‌و خبر ازدواجش رو میشنوه و دیگه قید هر چی دختره میزنه تا وقتی با من آشنا میشه و ازدواج میکنیم . این اتفاقا برای ۲۲‌سالگیشه شوهرم الان ۳۳ سالشه 

من خیلی خوشم اومد از صداقتش . و راحت پذیرفتم . با این ک شوهرم اولین و آخرین پسری بود ک تو زندگی من وجود داشت و من اصلا با هیچکس دوست نبودم . من درباره اون دختر هیچی هیچی نپرسیدم ازش . مهمم نبود برام . 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

خب

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تقریبا از ۲۰ روز پیش شوهرم یهویی خیلی تغییر کرد . تا آخر شب تو کارگاه بود خسته و داغون میومد خونه . اینم بگم مطمئنم تو کارگاه بود چون با برادرشوهرم و پدرشوهرم باهم تو کارگاه کار میکنن از سه چهار ماه مونده به عید خیلی خیلی سرشون شلوغ میشه اونا میرن کمکش . منم میذاشتم ب پاس خستگیش . البته همیشه خسته میشد اما هیچوقت آنقدر بی حوصله نبود 

وقتی هم خونه بود همش میخوابید . با وجود اون همه خستگی ولی شبا قرص خواب می‌خورد تا خوابش ببره 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید