ستاره_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 295 عنوان بیاین به کسی که تصمیم به مادر شدن گرفته یک توصیه بکنید 49 بازدید | 5 پست دوست داشتی درمورد چه چیزایی آگاه تر بودی قبل از این که بچه دار بشی؟ چه چیزایی هست که دوست داشتی قبل بچه دار شدن میدونستی؟ 1403/10/05 | 18:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محمدآراد۹۸ عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 8348 تو بچه داری ب خودت وبچت سخت نگیراز تمام لحظاتش لذت ببر صبور و با حوصله وشاد باش
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 93386 بچه دار شدن ۱۰۰ سال اول سخته شیرین هست حیلی اما سختی اش هم زیادههرچی نوزادی سخت باشه بزرگ میشن سخت تره نوجوانی صبر زیاد میخواد و ازخود گذشتگی من همه رو میدونستم جز اینکه بزرگ بشن همه چی سخت تره نمیدونم شاید من حساسم و به شدت نگران آینده شون
ستاره_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 295 بچه دار شدن ۱۰۰ سال اول سخته شیرین هست حیلی اما سختی اش هم زیادههرچی نوزادی سخت باشه بزرگ میشن سخت ت ... یعنی بزرگ تر بشن سخت تره؟ خب بزرگ بشن تو راحت میتونی به خودت برسی و سفر بری و کار کنی و..... اگر دوست داشتی یه توضیحی بده🌹
اسماآتی عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 4553 قبل از بارداری نیازهای بدنت رو تامین کن مثل ویتامین هاآرامش روح و روان و از آینده ی زنگی مشترکت اطمینان حاصل کن ببین تا چند سال میتونی این زندگی که ساختی رو میتونی تحمل کنی
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 93386 یعنی بزرگ تر بشن سخت تره؟ خب بزرگ بشن تو راحت میتونی به خودت برسی و سفر بری و کار کنی و..... اگر دو ... خوب در این دنیای تکنولوژی مواظبت ازشون سخت ترهدرس نخونن نگرانی آینده شون مثلا من همیشه میگفتم تا ۱۶عمرا موبایل بخرم براشکرونا آمد و گند زد به همه چیمنم به شدت نگران آینده ام