سلام خانوما،من قبل از اقدام به بارداری قرص اسید فولیک مصرف نکردم،الانم حدودا7هفته از بارداریم میگذره و چون پری های نامنظم دارم،تازه فهمیدم باردارم،الان نه آزمایشی دادم نه اسید فولیک مصرف کردم،بنظرتون چیکار کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
کسی نیست منو راهنمایی کنه؟ از امروز شروع کنم به خوردن اسید فولیک تاثیرشو میزاره؟؟؟ یه ماه بخورم کا ...
باید بخوری حالا حالا ها
مخصوصا سه ماهه اوله باید بری دکتر بهت میگه
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
مبارك باشه استرس نداشته باش.مگه قبلنا پيش ميومد. برو دكتر طبق برنامه هم غربالگري انجام ميشه هم داروهاي لازم رو ميده. به تغذيه ات هم دقت كن
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
کسی نیست منو راهنمایی کنه؟ از امروز شروع کنم به خوردن اسید فولیک تاثیرشو میزاره؟؟؟ یه ماه بخورم کا ...
نگران نباش خدا باید نگهدار بچه ات باشه بسپر به خودش
شما برو دكتر خودش آزمايشاي ضروري رو برات مينويسه. حتما هم وقتي ميري شرايطت رو بگو كه به موقع بهت وقت بده
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله