2777
2789

من یه پسر ۴ ساله دارم 

بهمن پارسال اسباب کشی داشتیم  شبش تا نزدیکای صبح وسایل رو میچیدیم ما یه شهر دیگه اومده بودیم با فاصله ۱۲۰۰ کیلومتر دور تر از شهرمون 

صبح خاستم بخابم گفتم صبحانه بخورم بعد بخابم پسرم رفت اتاقش یکدفعه یه صدای افتادن کمد اومد وقتی باهمسرم رفتیم دیدیم کمد افتاده رو پسرم و دستش از ارنج شکسته و کلا دستش ول هس منکه چون خیلی به پسرم وابسته بودم وقتی اونجوری دیدمش از حال رفتم  شهر خودمون مشهد بود ولی این شهر جدید که اومده بودیم شهرش کوچیک بود و به دکترا اعتمادی نداشتم دکترا هم میگفتن باید عمل بشه به دکتر گفتم اتل ببندین تا مشهد ببریمش .اونم ناراحت شد و گفت ببرینش.جالب اینجاس که این شهری که اومده بودیم هواپیما نداشت شهر بعدی که ۴ ساعته فاصلش تا فردا صبح هواپیما واسه مشهد نداشت .ماهم که خسته اسباب کشی بودیم با ماشین شخصی خودمون ۱۲۰۰ کیلومتر رو باید طی میکردیم منم هر چهارساعت یه بار بهش قطره استامینوفن میدادم اوج زمستون و برف بود 

ظهر راه افتادیم به طرف مشهد فردا صبحش مشهد رسیدیم رفتیم بیمارستان رضوی و گفتن باید عکسبرداری بشه پسرم چون بهم خیلی وابستع بود منم باهاش رفتم اتاق عکسبرداری در صورتی که نمیدونستم حاملم و حامله بودم .پسرمو بردن اتاق عمل و دستش رو پین گذاشتن دیگه داشتم دیوانه میشدم منکه نمیزاشتم پسرم حتی گریه کنه همه چی رو به حرفش میکردم حالا تو اتاق عمل ببینمش .از غم پسرم یک روز کامل هیچی نخوردم .بعد دوهفته دیدم پریود نمیشم بی بی چک گذاشتم دیدم حاملم .دنیا رو سرم سیاه شد چون میدونستم اشعه ایکس واسه جنین خطر داره تو فکر سقط افتادم که شوهر و مامانم اجازه ندادن .تو نت هم چیزای بدی خونده بودم در مورد اشعه ایکس و زن باردار .

هر وقت تایپک میزنم معنی اسم دخترمو میپرسن محیصا یعنی برگزیده. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها دعای من شده بود که سالم باشه .تا ۶ ماه که تهوع داشتم بعد شش ماه رفتم سونو گفت دو دور بند ناف دور گرونش پیچیده دیگه همه ی امیدم رو از دست دادم

بقیش گلم

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

از ماه شش علاوه بر اینکه نگران سلامتیش بودم نگران خفه شدنش هم بودم اصلا از این دوران لذت نبردم

هر دفعه میرفتم سونو میگفتن هنوز بند ناف دور گردنشه

هفته اخر نذر کردم خونه فقیرا غذا ببرم و بعدش برم سونو 

با ناامیدی رفتم سونو 

بهش گفتم قبل از هر چیزی فقط بگین بند ناف دور گرونش هس یا نه 

یکدفعه بهم گفت من بند نافی دور گردنش نمیبینم 

خواهش کردم دقیق نگاه کنه بازم گفت بخدا بند ناف دور گردنش نیس

اونموقع انگار دنیا رو بهم دادن بقیه حرفای سونو رو متوجه نشدم همش تو گوشم بود که میگفت بند ناف نیس 

بعد با خودم میگفتم حالا بند ناف نیس امواج اشعه ایکس رو چیکار کنم

۱۷ مهر که ۴۰ هفتم شد صبح بعد نماز احساس کردم یکدفعه خیس شدم رفتم زایشگاه گفت کیسه ابت پاره شده ولی یک سانت باز شدی و چون عفونت نگیری مجبوری با امپول فشار زایمان کنی

تا ساعت ۹ درد نداشتم بعدش یه دردی اومد که مرگ رو جلو چشمام دیدم و خواهش کردم مامانمو صدا کنن تا برام قران بخونه 

ساعت ۹ و نیم دخترم دنیا اومد 

اول نگاش کردم ببینم بند ناف دورش نیس 

بعدم همشو چک کردم دیدم دختر خوشکلم سالمه سالمه