2777
2789
عنوان

قلب جنین

340 بازدید | 32 پست

سلام خانومامن امروزرفتم سونو. دکترگفت٥هفته و٥روزت. ساک حاملگی وکیسه زرده وقطب جنین هست ولی هنوزنبض نداره ده روزدیگه دوباره میرم سونوبنظرتون قلبش تشکیل میشه تااون موقع؟ 

خداجونم لطفاهمه مون لایق مادرشدن بدون... آمین. 🌹😇

انشااله تا یازده هفتگی وقت داری که قلب تشکیل بشه و تا اون موقع حتی اگه دکتر گفت سقط نکن به هیچ وجه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی زود رفتی باید دو هفته دیگه بری هشت هفته به بعد قلب تازه شنیده میشه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

بچه ها دعا کنید اگه خیره منم باردار بشم این ماه هنوز یه هفته مونده تا پری 😏😏منم تیکر بارداری  میخوام 😖😖😖

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
اخه یکی ازدوستام میگفت چهارهفته بودم دکترگفت قلب داره منم خیلی نگران شدم

نه بابا 😁😁😁چه عجیییب هشت هفته به بعد 

زود نرو استرس بدتره

یعنی10روزدیگه نرم؟ 

نه عزیزم حداقل دو هفته دیگه برو 

بذار رشد کنه خیالت راحت شه  بازم هرجور صلاحته