shakiba8115 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/05 تعداد پست: 53 عنوان چجوریه همه کوچیکترا ازدواج کردن من مجرد موندم🥲 119 بازدید | 5 پست من متولد ۸۰ هستمولی جدیدا خیلی پیش اومده میبینم همه کوچیکترا دارن ازدواج میکنن خوشحالم براشونولی سوالم اینه چطور میشه خواستگار پیدا کرد؟اگه راهکاری دارین ممنون میشم بگینتاپیک دیگه ای هم دارم نگاه کنین 1403/10/05 | 16:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_zari عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 3281 یه دوستی داشتم تو دانشگاه مدام میرفت تو دانشکده پزشکی با اینکه رشته اش هم چیز دیگه ای بود😬اخر همونجا دوست پسر پیدا کرد و اخرم ازدواج کردن😁رفت آمد به جاهای پر از موقعیت😁😬 در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼
shakiba8115 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/05 تعداد پست: 53 یه دوستی داشتم تو دانشگاه مدام میرفت تو دانشکده پزشکی با اینکه رشته اش هم چیز دیگه ای بود😬اخر همونج ... 😂😂😂ایده جالبی بودالبته من دنبال دوست پسر نیستم دنبال خواستگارمو اینکه به تطرت دیگه چه جاهایی توی یه شهر کوچیک هست که میتونه کمک کنه؟
miss_zari عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 3281 😂😂😂ایده جالبی بودالبته من دنبال دوست پسر نیستم دنبال خواستگارمو اینکه به تطرت دیگه چه جاهایی توی ... ولا چی بگم من یادمه به دوره ما مسجد هم جواب بود دخترا نماز میرفتن مسجد زنا و پیرزنا کیس خوب داشتن😬😁 در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼