2777
2789
عنوان

خانم های کدبانو به نظرتون میشه روی میله های گاز فویل بپیچونم

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 26 پست
فویل نیست همون از اون میله های ضخیم که اصلا پاک نمیشن منم درمونده شدم

آره میله های ضخیم و باید با کاردک شست😂😂

درخواست دوستی قبول نمیکنم.  کاربری سومم هست.. باردارم این روزا یکم بی حوصله لطفا رعایت کنید ممنونم دوستای خوب چندین ساله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چیکار میکنی ک انقد چرب میشه؟ فویل نمیشه

خب سرخ کردنی هود ندارم آشپزخونم قدیمی هست راه خروج نداره بیچاره شدم از بس سابیدم بخدا شبا از دست درد خوابم نمیبره

درخواست دوستی قبول نمیکنم.  کاربری سومم هست.. باردارم این روزا یکم بی حوصله لطفا رعایت کنید ممنونم دوستای خوب چندین ساله
بله

قوی هست شویندش. آخه چربی میگیره از این میله های سنگین و پهن ها هست 

خب سرخ کردنی هود ندارم آشپزخونم قدیمی هست راه خروج نداره بیچاره شدم از بس سابیدم بخدا شبا از دست درد ...

باید هود نصب کنی 

بعد هر بار آشپزی هم گاز تمیز کنی انقد چرب نمیشه راحت پاک میشه 

اخی خودتو خسته نکن گلم 🥲

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
خیلی قویه خودم همیشه اسفاده میکنم

مرسی که گفتی دوست خوبم خدا کنارت باشه با قلب مهربونت♥🙏🏻

باید هود نصب کنی بعد هر بار آشپزی هم گاز تمیز کنی انقد چرب نمیشه راحت پاک میشه اخی خودتو خسته نکن گل ...

گاهی نمیشه آخه شاغل هم هستم

خب پس هر شب یه دستمال بکشش اینجوری انقدر کثیف نمیشه

همین کارش میکنم واقعا خیلی خسته میشم باردارم از یه طرف شاغلم از یه طرف کارای خونه😔