2777
2789

من حدود یه ماهه شروع کردم و خیلی حس خوبی دارم 

قبلش بی نهایت کیکو شیرینی و شکلات میخوردم ولی الان خیلی کمش کردم و جایگزینش قند طبیعی مثه خرما، مویز، کشمش، عسل، شیره و... گذاشتم 

قبلا میوه کمتر میخوردم ولی الان روزی حداقل یه دونه میوه و حداکثر دو میوه میخورم

چایی و قهوه مصرفشون رو ۹۵درصد کاهش دادم و خیلی خوشحالم، جایگزینش دمنوش قرار دادم

به جای شیر، از شیر بادوم که خودم درست میکنم میخورم

به جای نون سفید از نون جو استفاده میکنم

و سعی میکنم روزی یه تخم مرغ بخورم 

مصرف روغنمون قبلا هم کم بود ولی الان خیلی کمتر شده، برنج بدون روغن میپزم و از روغن زیتون اصل بیشتر استفاده میکنم 

سعی میکنم وعده هام از شب قبل یا صبح مرتب توظرف بچینم که هروقت گشنم شد الکی ریزه خواری نکنم و اماده باشه. 

چندتا عکسم گرفتم میزارم🤗شماهم از تجربیاتتون بگید👌🏻🤩

میان وعده ها(برای یک روز نیستا) سیب رنده شده همراه با گلاب و دارچین و کنجد👌🏻صبحانه ها

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره منم شروع کردم ۸ ۹ ماهی میشهخیلی حالم خوبه باهاش

چقدر خووووب

چکارا میکنی عزیزم؟ یکم نیاز به تنوع دارم تو خوراکی ها 😁

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
منم یه ساله شروع کردم

خیلی عالیه

چکارا میکنی عزیزم؟ یکم نیاز به تنوع دارم تو خوراکی ها! 

کاهش وزن هم داشتید؟ 

روزانه یه دونه تخم مرغ می خوری اشتباهه، مخصوصا تخم مرغ ماشینی 

موز هم اگر تجمع اخلاط در بدن داشته باشی یا غلظت خون، زیاد مناسب نیست. 

من میوه و سبزیجات زیاد می خورم. 

شکر قهوه ای هم خوبه، مصرف کن. 

تقرییا ۱ ساله به صورت جدی سالم خوری رو شروع کردم😍 و خیلی تاثیرات مثبت داشته برام تحسینت میکنم عزیزم ...

خیلی عالیه

چکارا میکنی عزیزم؟ یکم نیاز به تنوع دارم تو خوراکی ها! 

کاهش وزن هم داشتید

روزانه یه دونه تخم مرغ می خوری اشتباهه، مخصوصا تخم مرغ ماشینی موز هم اگر تجمع اخلاط در بدن داشته باش ...

دکتر تخم مرغ رو تایید کرده 

خیلی از مقاله هاهم تاییدش کردن! 

خیلی عالیهچکارا میکنی عزیزم؟ یکم نیاز به تنوع دارم تو خوراکی ها! کاهش وزن هم داشتید؟

اره البته من وزنم زیاد نبود ۶۲بود ولی بازم شکم پهلو داشتم الان رسیدم به ۵۴ خیلی کند وزن کم کردم. برا تنوع هم تو اینستا بلاگرای لایف استایل سالم رو فالو کن خیلییی زیادن کلی چیز میز میزارن ایده بگیر ازشون