2777
2789
عنوان

من خیلی بی سلیقم

215 بازدید | 14 پست

من اصلا نمیدونم کجا و چه مراسمی چی بپوشم هیچی از ست کردن لباس تن رنگ نمیدونم اگه کلی پول داشته باشم برم بازار باز نمیدونم چی مناسب منه و نمیتونم خرید کنم همیشه هم دغدغه لباس پوشیدن دارم مجردی همین بودم الانم همینم هیچ چیزم با هم نمیخونه پوستم سبزه روشنه توپرم هستم صورتم گرده نچرالم بدون هیچ عملی اگه ب خودم برسم لباس خوب بپوشم خیلی به چشم میام ولی متاسفانه سلیقم صفره خودمم قبول دارم شما بگین من چجوری لباس انتخاب کنم موقع خرید به چی توجه کنم قدمم بلند نیست😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینستا پیجای استایلو دنبال کن

پیجایی ک چندتا چیزو باهم ست میفروشن ازشون خرید کن

سعی کن تو استایلت فقط از ۲ رنگ استفاده کنی نه بیشتر

شالهای ساده انتخاب کن

کت های ساده بخر چ برا زمستون چ تابستون چون با اکثر چیزا استایل میشه

از چیزایی ک مد شده دوری کن

من حالا اگر ست نپوشم و لباسام هماهنگ نباشه اذیتم، یه سری چیزا ذاتیه اما دقت کن ببین بقیه چی میپوشن ل ...

من اصلا اسم این لباسایی که مد شده زمستون میپوشن نمیدونم خودم از خودم بدم میاد شوهرم اینستا رو میبینه کلی خوش تیپ و خوش استایل هست تو اینستا من غصم میگیره یه وقتایی به سرم میزنه بگم برو ازدواج کن منو بیخیال واقعا خیلی بی سلیقم خونه داری و دستپختم خوبه تعریف از خود نباشه قیافم خوبه ولی لباس پوشیدن و خود اراییم صفر مطلقه😪💔

یه سری اصول کلی هست مثل اینکه چندتا لباس طرح دار رو باهم نپوشی. شلخته می‌شه 

رنگ هایی که به هم نزدیکن بپوشی

لباس سایزت باشه نه تنگ نه گشاد

کفش و لباس و طرح های ظریف انتخاب کن همیشه

درباره همینایی که گفتی سرچ کن دستت میاد چی برات مناسبه. 

از پینترست خیلی می‌تونی ایده بگیری .

بلاگرهایی که کارشون آموزش استایله دنبال کن

ادم های معروف و خوش تیپی که هیکل مشابه شما دارن ببین چه لباسهایی می‌پوشن

موقع خرید کردن همراهت کسی که سلیقه ش رو قبول داری ببر.

من حالا اگر ست نپوشم و لباسام هماهنگ نباشه اذیتم، یه سری چیزا ذاتیه اما دقت کن ببین بقیه چی میپوشن ل ...

میشه بگی چیا میپوشی موقع خرید به چی دقت میکنی چقد خرید میکنی در طول سال؟

من اصلا اسم این لباسایی که مد شده زمستون میپوشن نمیدونم خودم از خودم بدم میاد شوهرم اینستا رو میبینه ...

آرایش ملیح کن و بوی خوب بده یعنی عطر خوش بو بخر حالا خیلیم گرون نبود نبود اما ماندگاری خوب باشه زیورآلات ظریف استفاده کن و لباس های ساده و شیک ترجیحا لباس کم بخر ولی با کیفیت و به نسبت گرونتر، کیف و کفش کم بخر ولی خوب بخر

من اصلا اسم این لباسایی که مد شده زمستون میپوشن نمیدونم خودم از خودم بدم میاد شوهرم اینستا رو میبینه ...

چقدر اعتماد به نفست پایینه عزیزم... 

من مطمئنم اینجوری که فکر می‌کنی نیست و خیلی هم نقاط قوت و زیبایی داری . الان خداروشکر از طریق اینترنت هرچی بخوای راحت می‌تونی یاد بگیری.  از تیپ و استایل های مناسبت تا آرایش روزمره و رسیدگی های پوستی. ولی من پیشنهاد می‌کنم اول روی عزت نفس و اعتماد به نفست کار کنی 😘

فیلم I Feel Pretty رو ببین حتما.

میشه بگی چیا میپوشی موقع خرید به چی دقت میکنی چقد خرید میکنی در طول سال؟

من راستش زیاد خرید نمیکنم چیزی ببینم قشنگه و به دلم بشینه میخرم، شاید یه لباس رو چندین بار بپوشم اما خب لباسام کیفیت دارن و ست های مختلف میزنم با لباسام، خیلی برام مهمه هارمونی داشته باشن به هم بخورن یکی شرق نباشه یکی غرب. اکثرا رنگ های نود استفاده کن یه رنگ جیغ توش مثل زرشکی و طوسی یا کرم و سبز این طوری