2777
2789
عنوان

تجربیاتتون از داشتن کالسکه بگید

53 بازدید | 6 پست

من میخوام کالسکه بخرم خیلی وقته دنبال مدل اینا هستم 

چه کالسکه ای داشتید ؟

به نظرتون می ارزه حدود 10 تومن هزینه کنم یا نه؟

برند مایلر ، بی بی استار و دلیجان چطوری هستن؟

اگر برگردید عقب کالسکه رو چطوری انتخاب میکردید؟ منظورم اینکه از بین کابین شو، مسافرتی، چرخ یا رو به مادر شو چه مواردی براتون اهمیتی بیشتری داشت؟

دلیجان نخر

اصلا مارک ایرانی نخر از کت و کول میفتی، چرخاشون کج میشه، سنگینن، ...

من مارک بلکو دارم خیلی راضیم فقط یکم بزرگه تو جمع و جور بخر 

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیجان نخراصلا مارک ایرانی نخر از کت و کول میفتی، چرخاشون کج میشه، سنگینن، ...من مارک بلکو دارم خیلی ...

تازه خریدی؟

الان سرچ کردم کابین سایزه خیلی بزرگ هستش. فقط میگی به چیا بیشتر دقت کنم تو خرید؟

و به نظرت می ارزه خیلی خرج کنم برا کالسکه؟ بی استفاده نباشه بشینم حرص بخورم بعدا!

تازه خریدی؟الان سرچ کردم کابین سایزه خیلی بزرگ هستش. فقط میگی به چیا بیشتر دقت کنم تو خرید؟و به نظرت ...

نه چهارسال پیش. به کم جاییش دقت کن، نرم بودن چرخاش، راحت باز و بسته شدنش(خودت چندبار باز و بسته کن ببین برات راحته یا نه), پارچه ش نرم باشه پلاستیک نباشه که بچه دم کنه توش، و...

هرکی یجوره برای من که خوب بود استفادش میکردم موقع خرید رفتن و پاساژ گردی و پیاده روی شبانه . چون من افسردگی داشتم باید مرتب میرفتم بیرون

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود