alone_girl_m مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1016 عنوان آفت زبانی سوزش داره 54 بازدید | 13 پست از کجا بفهمم آفته یا چیز دیگه نگرانم😭 🌱☕ شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲 1403/10/05 | 10:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alone_girl_m مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1016 من زیر زبونم و آخرای لثه ام زده پوستم کنده شده چند روزه ؟ 🌱☕ شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲
پروکاریوت عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 11680 وای یعنی خدا برای هیچکس نیاره داغون شدم منکه دو طرف زبونم زد هیچییی نمیتونستم بخورم برا من میسوخت افتین ژل بزن اگه افت باشه در عرض چند ثانیه میسوزونش
رودرانر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 390 چند روزه ؟ فکر کنم دو سه روزه ولی احتمالا تا یه هفته یا ده روز بمونه
alone_girl_m مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1016 وای یعنی خدا برای هیچکس نیاره داغون شدم منکه دو طرف زبونم زد هیچییی نمیتونستم بخورم برا من میسوخت اف ... درست نوک زبونمه خیلی زیاد اذیت میکنه احساس سنگینی میکنم 🌱☕ شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲
mahisefid عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 7000 اگه رب انار شیرین داری روش بزن روزی ۳ بار دهانشویه غرعره کن بنظرم جوش ریز زده که میسوزه غذاهای داغ و تند نخور
alone_girl_m مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1016 فکر کنم دو سه روزه ولی احتمالا تا یه هفته یا ده روز بمونه وای چقد بده آخه 🌱☕ شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲
پروکاریوت عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 11680 درست نوک زبونمه خیلی زیاد اذیت میکنه احساس سنگینی میکنم آره شربت شیره درست کن بخور احتمالا معدت سنگین شده بخاطر همون زبونت اینجوری شده
alone_girl_m مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1016 اگه رب انار شیرین داری روش بزن روزی ۳ بار دهانشویه غرعره کن بنظرم جوش ریز زده که میسوزه غذاهای دا ... عکسو دیدی؟ سرش سفیده میشه جوش؟ مرسی دهان شویه کلا یادم رفته بود چند روزه 🌱☕ شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲
alone_girl_m مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1016 آره شربت شیره درست کن بخور احتمالا معدت سنگین شده بخاطر همون زبونت اینجوری شده ممنونم 🌱☕ شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲