2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی این حرف مغزشون آب میاره چرا تو دل اینایی ک استفاده کردن و خالی میکنیین یعنی ی دکتر فوق متخصص ...

چیزیه ک الان ثابت شده مامان من خواست ببره کسی نبود ک بگه اینکارو نکن برد متخصص گفت بزار واقعیتو بگم امپول بزنی نزنی همون رشد خودشو میکنه 

هر چیزی در دراز مدت عوارض نشون میده اگه زود نشون میداد ک اصلا نمیساختن

خودتون ی سرچ بزنید و تحقیق کنید متوجه حرفام میشید

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

وای نه چرا اشتباه راهنمایی میکنید. من یه مدت درمانگاه غدد اطفال کار میکردم خیلی مواردش رو دیدم.اگه ت ...

خواهر من پنج شیش سالش بود ازش فهمیدن ولی تاثیری هم نداشت

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

من از سینه فهمیدم سریع بردم دکتر غدد ازمایش سونو مچ دست انجام داد گفت آزمایش ۳مرحله نمیدونم همچین چی ...

خواهرزاده ی من ۵ سالشه کپلیه سینش معلومه نمیدونم که بافت گوشتیه یا سینشه

توروخدا یعنی چی 😭

یعنی چی نداره

ببینید خودتون و همسرتون چطوری بودید بلوغتون تو چ سنی بوده قدتون چقدره

من خودم ده سالم بود پریود شدم 

قدم ۱۳۶ بود ک علائم نشون دادم و کلاس هشتم بودم

در حال حاضر ۱۶۲ ام ب طایفه پدریم کشیدم

ولی خواهرم ب طایفه مادری

تو طایفه پدریم قبل پریودی قد میکشن مادری بعد پریودی

چیزیه ک الان ثابت شده مامان من خواست ببره کسی نبود ک بگه اینکارو نکن برد متخصص گفت بزار واقعیتو بگم ...

عزیزم بچه ی من الان ۶ماه داره استفاده میکنه در موردشم کلی تحقیق کردم حتی جاهایی رفتم ک فکرشم نمیکنید برای تحقیق الانزیر نظر دکتر فوق تخصصی هست ک جزو نفرات اول ایرانه این آمپول هورمونی هست و برای بچهایی ک هنوز ب سن بلوغ نرسیدن واقعااااا تاثیر داره اونی ک شما میگید برای کسانی هست ک ب خاطر عضله درآوردن مدام ازش استفاده میکنن