2777
2789
عنوان

ای کاش بمیرم فقط خستم شد از خودم

119 بازدید | 8 پست

24سالمه همه رفتارم مشکل داره هیچکی دوستم نداره حتی خانوادم الان دیگه بچم هم من رو زیاد نمیخواد و براش مهم نیستم نمیدونم چیکار کنم حرف زدنم رفتارم مشکل داره هر چی میخوام درست کنم نمیتونم آدم کثیفی شدم قبلا خیلی مرتب بودم اما الان تمیز کاری نمیکنم همه ازم بد میگن ک کثیفه و نامرتبه و...اصلا هم نمیتونم پاشم همه بدنم درد میکنه همیشه حرف زدن بلد نیستم زیاد حرف میزنم میرم خونه پدرم اینقدرر حرف میزنم مامانم میگه خفه شو سردرد گرفتم همه مسخرم میکنن هم قیافمو هم حرف زدنمو قبلا همش میخندیدم مسخره بودم به قول مامانم بی حیا بودم  الان بهتر شدم اروم شدم بازم درست نیستم عصبی میشم بد دهنی میکنم برعکس قبلا ک شاد بودم و مشکلشون خندیدنم بود الان خیلی بدتر شدم ادم بدی شدم و حساس شوهرم هم من نمیخواد میدونم خودم همش میگه کثیفی ای کاش بمیری واقعا نمیدونم چجور خودم درست کنم بنظرتون چیکار کنم واقعا دلم میخواد بمیرم خودم بکشم

افسردگی گرفتی عزیزم

همه علایمات بخاطرهمینه

تقصیرتونیست. دست از سرخودت بردار

بزنگ به ی روانشناس.اسنپ هم داره. باهاش درمیون بذار

منم مث توبودم .بها ندادم هی حاد دددد شد . حیفه زودتر ب فکر باش

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسردگی گرفتی عزیزمهمه علایمات بخاطرهمینهتقصیرتونیست. دست از سرخودت برداربزنگ به ی روانشناس.اسنپ هم ...

نمیدونم واقعا ولی خیلی تو زندگیم سختی کشیدم هی میگم میگذره میگذره اما الان انگار همه امیدم تموم شد خیلی تنهام شدم 

نمیدونم واقعا ولی خیلی تو زندگیم سختی کشیدم هی میگم میگذره میگذره اما الان انگار همه امیدم تموم شد خ ...

ن عزیزم نمیگذره

ب مرور بدترمیشه. تا بفکر نری

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

عزیزم اولا کم صحبت کن سعی کن در صحبت با دیگران به جای ۱۰تا جمله ۷تا جمله بگی بیشتر شنونده باش تا گوینده  تا  کم کم عادت کنی.. ..از نظر اعتقادی هم خودتو قوی کن قرآن و دعا و توسل رو فراموش نکن .. با برنامه خونه رو تمیز کن ‌که خسته نشی نزار همه کارا بمونه که بخوای همه رو با هم انجام بدی یا از کسی برای تمیزی  خونه کمک بگیر  .. به خودت برس  .. زیاد شوخی و خنده بی جا نکن که احترامت حفظ بشه ..کلاس فن بیان شرکت کن ..‌ کتاب بخون .. میوه و غذای مقوی بخور که توان کار کردن رو داشته باشی ....شربت خونساز از عطاری معتبر بخر و استفاده کن .. حرف زدن زیاد از داشتن قلب ضعيف قلبتو قوی کن .گلاب بو کن سیب  و عسل و   انار و. کباب گوسفندی ..  انگور که غم قلب رو میبره حتما استقاده کن ..خودتو دوست داشته باش ضعفاتو بشناس تا خودتو قوی کنی توکل به خدا درست میشه ..