2777
2789
عنوان

رژیم غذایی پر حجم ولی کم کالری

67 بازدید | 6 پست

کل کالری که امروز خوردم به هزار هم نمی رسید، سبزیجات زیاد خوردم که پر حجمش کرد و سیر شدم ولی خوب باز عذاب وجدان گرفتم که چرا زیاد بوده! یکی منو خلاص کنه واقعا😑 نمی دونم چکار کنم، ورزشکارااا بگین مناسبه این نوع رژیم یا نه؟

نه راحت باش اشکالی نداره

زود گرسته مبشی ولی باز

سریع بخواب وگرنه انگار

دستت بازه تو خوردن سبزیجات خام

سفیده تخم مرغ هم خوبه کالریش کمه اما امان از زرده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه راحت باش اشکالی ندارهزود گرسته مبشی ولی بازسریع بخواب وگرنه انگاردستت بازه تو خوردن سبزیجات خامسف ...

فستینگ می گیرم و از اونجایی که تایم غذاییم ۶ ساعت شده باید صبحونه و ناهار و شام رو با فاصله های کمی بخکرم که همین حس میکنم زیااد میخورم😂

من چرا 1 ماه جون میکنم وزن کم میکنم بعد اگه یه هفته غذا بخورم مثل ادمای عادی کل وزنم برمیگرده؟

کنترل کن کالری رو خب، سبک غذاییتو کلا تغییر بده ن که برا لاغری فقط یه مدت درستش کنی