2777
2789
یکم از رژیم غذاییت به من بگو تا بگم چیکار کنی چی میخوری؟؟

غذاخوردنم ک خوبه میوه رو تقریبا هرروز میخورم.اسید فولیک وویتامینه هم همینطور.فقط صبونه سر وقت نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهات چربه پس من خودم تجربه موهای خشکو دوارم که خرد میشد ...سبوس برنج و سبوس گندم خیلی خوبه استفاده کنید و لازمه ی مو کلسیم قرص کلسیم مصرف کنید 

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
من راکوتان خوردم موهام شروع کرد به ریختن هنوزم که هنوزه داره میریزه.زورم میاد از اینکه قبلا موهامم م ...

آجیم بم میگه آب پیاز بزن خیلی خوبه.ولی من تنبلم حوصله کثیف کاریشو ندارم.

وقتی دکتر قرص هورمونی نوشته یعنی هورمونات مشکل داره خب...اون مشکل باید برطرف بشه. 

ی جا دیگه بدنت مو میزنه.ک اصلا دوس ندارم.آخه واسه بارداری اقدام کردم نمیشه بخورم

من مامانم میگه یکی توفامیلامون موهاش خیلی کم پشت شده بوده سیر رنده شده گذاشته کف سرش موهاش برگشته من ...

یبار تخم مرغ زدم حالم بهم خورد.انقد رفتم حمام تابوش رفت.