2777
2789
عنوان

آلرژی بچه هشت ماهه

192 بازدید | 21 پست

سلام 

من بچم از ۳ماهگی دچار آلرژی شد و تا الان ادامه داره چون شیشه نمی‌گرفت من مجبور شدم رژیم بگیرم ولی واقعا دیگه کم آوردم تازگیا آب قند میدم میخوره با شیشه کسی تا حالا مثل من بوده؟خیلی میترسم شیرخشک شروع کنم بعد بهش نسازه و از این طرفم شیرم کم بشه!!

حالا بماند که میگن شیرهای ضد آلرژی بدمزه هست نمی‌دونم بخوره یا نه

چند ماهشه ؟؟ اگر بزرگ باشه دیگه این شیرهارو نمیخوره با تست حساسیت دیگه کم کم غذا رو شروع کن بهش بده ...

تقریباً وارد نه ماه شده با وجود رژیم من چند شب گریه می‌کنه و چند شب نه یعنی به یکسری موادی که منم میخورم آلرژی داره به خودشم برنج و ... میدم ولی اصلأ برای ما تست جواب نمیده چون معلوم نمیشه گریه اش بخاطر تست غذاشه یا شیر من😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریباً وارد نه ماه شده با وجود رژیم من چند شب گریه می‌کنه و چند شب نه یعنی به یکسری موادی که منم می ...

اول اینکه با دکتر بهنام مغدادی اینترنتی ویزیت شو و مشکل ات رو بگو 

گریه تو این سن طبیعیه بیشتر به خاطر دندانه و اضطراب جدایی نه آلرژی 

بعدم اینکه بهش غذا بده 

آروم آروم شروع کن 

اول اینکه با دکتر بهنام مغدادی اینترنتی ویزیت شو و مشکل ات رو بگو گریه تو این سن طبیعیه بیشتر به خاط ...

خواهری بچم از چهارماهگی شبها خواب نداره همش بیدار میشه گریه می‌کنه چون رفلاکس پنهان داره .دندون که نهایتا یه ماه گریه داره 

خواهری بچم از چهارماهگی شبها خواب نداره همش بیدار میشه گریه می‌کنه چون رفلاکس پنهان داره .دندون که ن ...

خب با دکتر مشورت کن 

باید شیر خودت قطع میکردی رژیم فایده ای نداره 

بچه من چند ماه زاتیدن دکتر داد که خوابش خوب شد 

گلم این دکتر تو حوزه آلرژی وارده؟

اره دو تا برادرن بهروز و بهنام مغدادی عالین 

سرچ کن 

ویزیت انلاین شو ببین چی میگن 

من دائم باهاشون ویزیت انلاین میگرفتم تا بچه ام خوب شد

خب با دکتر مشورت کن باید شیر خودت قطع میکردی رژیم فایده ای نداره بچه من چند ماه زاتیدن دکتر داد که خ ...

بچه شما هم آلرژی داشت ؟ زادتین برای چیه؟والله دکترا همش بهم گفتن شیر مادر اولویته و اینکه میگم دو هفته است شیشه میگیره تا قبل اون بلد نبود 

بچه شما هم آلرژی داشت ؟ زادتین برای چیه؟والله دکترا همش بهم گفتن شیر مادر اولویته و اینکه میگم دو هف ...

شربت ضد آلرژی 

دکتر باید بده 

دیگه بچه شما بزرگ شده شیر مادر تا شش ماه در الویته

شربت ضد آلرژی دکتر باید بده دیگه بچه شما بزرگ شده شیر مادر تا شش ماه در الویته

تا الان سیتریزین و نئوتادین دادم اثرات خاصی جز بیخوابی نداشت...اینو امتحان نکردم بچه شما آلرژیش بعد چند وقت خوب شد ؟شیرخشک چی میدادین؟

تا الان سیتریزین و نئوتادین دادم اثرات خاصی جز بیخوابی نداشت...اینو امتحان نکردم بچه شما آلرژیش بعد ...

نئوتادین بیخوابی میاره 

شیر الکر 

هلال احمر میده 

تلخه 

بچه بزرگ دیگه نمیخوره