2777
2789
عنوان

صاحب خونه ما کلییییی آب هدر میده

133 بازدید | 26 پست

سلام ما یه صاحب خونه بی ادب داریم که متاسفانه هرروز چنددددین بار میرن حمام و هربار یکساعت تا  ۳ساعت آب رو میزارند باز و با فشار خیلی زیااااد

و چون دیوار ها خیلی نازکه صداش شدیدا میادپایین

بارها بخاطر موارد زیاددیگه  بهشون تذکر دادیم  اما اصلااااا حتی یک درصد گوش ندادند

درضمن هر طبقه پول قبض اب رو خودش پرداخت میکنه اما خب چراانقدررر اب رو هدر میدن

چیکارکنم بنظرتون؟؟؟ وقتی گوش نمیده چجوری میتونم جلوی اینهمه اسراف کردنشونو بگیریم؟؟؟

اسم کاربری همینطوری ثبت شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ جوری. گوش نمیده دیگه. میخوای چی کار کنی. هرکس خودش میتونه رعایت کنه و نهایت یه تذکر به بقیه بده. نمیشه کسی رو تغییر داد.

دیگه بقیه ش به فرهنگ سازی ها و سیاستگذاری های کلان بر میگرده. شما کاری دستت نیست.

شاید وسواسن 

من خودم مرتب باید دستمو بشورم روزی یکبار تا دوبار میرم حمام 

حیاط رو هر روز باید بشورم 

دستمال های گردگیری و گازو مرتب می‌شورم تازه وسواس هم نیستم 

این خانواده شاید وسواس دارن

حق دخالت کردن تو زندگیه کسی رو ندارین درسته کارشون اشتباه هستش شاید وسواس داره

یعنی چی چرا چرت پرت میگی اب سرمایه ملی هست تو این خشک سالی که بارونم نمیاد باید رعایت کنن میدونی اگه بفهمن پدرش درمیارن

شاید وسواسن من خودم مرتب باید دستمو بشورم روزی یکبار تا دوبار میرم حمام حیاط رو هر روز باید بشورم دس ...

اره مثلا پسرش ک اول دبیرستانه میره تو حموم و دوش یسااااعت کامل میزاره باز برا خودش اهنگ میخونه بلندددد

یعنی چی چرا چرت پرت میگی اب سرمایه ملی هست تو این خشک سالی که بارونم نمیاد باید رعایت کنن میدونی اگه ...

منم نطرم ابنه ک دین و گناه اونا ک آب ندارند به گردن اینا و امثال ایناس