2777
2789
عنوان

لاغری ...کمک کنین لطفاااا

1042 بازدید | 29 پست

سلام .من 24سالمه .قدم 163و وزنم 53کیلو عه .هر کاری میکنم چاق بشم .نمیشم .تصلا میلی به غذا ندارم .هر چی میخورم تقریبا زورکی ولی دسر و تنقلات دوس ددرم .چاق نمیشم 

مخصوصااا پاهام .عین لک لک شده اینقدر لاغره 

.باز بالاتنم خوبه تقریبا 

کمک لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنت خیلی خوبه خوش بحالت. خدایا از من بکن بده به این  آمین😣

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
وای ول کن ترو خدا چاقی چیه اخه حتی یک کیلو هم چاق نشو اینقدر بعده ها چاق بشی و حسرت این روزا رو بخور ...

اخه الانم لاغرم زیادی .هما امیدم این بود باردار شم چاق میشم .ولی بعد زایمانم همونجری مثل اول شدم

من قدم 166وزنم 54 باز من برعکس شما پایین تنه دارم بالاتنه هیییییچ😣

لطفا اگه راهی پیدا کردی ب منم بگو 

یه قرص هست که عالیه قبلا که 45 بودم خوردم رسیدم به 54 الان 2ساله ک باز ثابت رو 54ام گاهی 53 ولی نه کمتر میشه نه بیشتر 

اسم قرص مگرانج اکستریم خیلی عالیه گرون هم زیاد نیس 110 تومن اینا فک میکنم باشه  من زیاد نمیخام اضافه کنم اما شما اگه نیت 8تا10 کیلو داری اینو بگیر ضرری هم نداره به چند نفری گفتم راضی بودن