2777
2789

چند مورد ظرف و ظروف بلور داشتم به دردم نمیخوردن یکی یکی گذاشتم دیوار فروش رفتن یکمم پول گذاشتم روش رفتم دوتا گلدون برنجی خیلی خوشگل خریدم 

عالیه واقعا این کار ، مامانم تو جهیزیم کلی ظرفای بلور داد منم دیدم استفاده نمیکنم خیلی پیشنهاد میکنم اینکارو 

بنظرم هم انباشتگی ایجاد نمیشه تو خونه هم اینکه چیزای جدید و به دردبخور و خوشگل به خونه اضافه میشه و من کلی روحیم تغییر کرد، یه اخلاقی دارم تا یه چیزیو نفروشم یا نبخشم جاش چیزی نمیخرم احساس میکنم فقط دارم وسیله انبار میکنم

منم ولی نمیتونم چیزی که توی خونم بوده رو بفروشم به کسی بدم میاد از اینکار 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

منم ولی نمیتونم چیزی که توی خونم بوده رو بفروشم به کسی بدم میاد از اینکار

خب عزیزم طرف با میل خودش میخره با زور که نه اتفاقا من هر وسیله ای رو به هرکی فروختم هرکدوم به هر دلیلی کلی ذوق کرده یکیش مثلا کشکول خورشیدی داشتم فروختم میگفت دخترم عاشق وسایل خورشیدیه خواستم خوشحال مطمئنم خیلی خوشحال میشه با قیمتای خیلی کم هم فروختم به شهرای دیگه هم فروختم باز با کلی میل و علاقه خریدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم فروش تو دیوار چجوری هست پست میشه یا طرف میاد جلو در خونه

شهر خودتون هماهنگ شو ببر یه جای دیگه بده بهش نزدیک خونت نباشه شهر دیگه طرف مبلغو واریز کرد من رفتم تیپاکس پس کرایه زدو فرستادم هزینه ارسال برعهده خریداره