2777
2789
عنوان

شما چجوری به پسرا اعتماد میکنید

94 بازدید | 13 پست

راستش امروز با یه پسر تو اینستا صحبت میکردم خواستم یه بار واقعا اعتماد کنم همه چی خوب پیش رفت و اینا خیلی محترم هم درخواست داد منم گفتم یکم بیشتر چت کنیم ک بیشتر همو بشناسیم اما بازم یه حس بدی داشتم

خلاصه رفتم آیدیشو ب دوستم دادم فلان حسم درست بود میخواست اوکی بشه حتی قرارم گذاشته بود باهاش😊

دوستم از پیاماشون شات می داد... رفتمم قشنگ شستمش اما بازم میگفت ک نه با هم نبودیم در صورتی ک من بهش گفته بودم میخوام بشناسمت و دیگه بلاکش کردم به دوستمم پیام داده ک کارت خیلی زشت بود و فلان به نظرتون اشتباه من بود یا اون 

واقعا اعتماد کردن تو این دورو زمونه ترسناک شده و بازم بهم ثابت شد سینگل بمونم سنگین تره🥲👌🏻

من چند وقت با ی دختری چت میکردم پسر از اب درومد

دیگه هیچوقت به کسی اعتماد نکردم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد چیزی نیست که همون اول راه تقدیمت کنن

باید در طی دوره شناخت کسبش کنی طرف مقابل باید بهت اون حس اعتماد و بده

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اعتماد چیزی نیست که همون اول راه تقدیمت کننباید در طی دوره شناخت کسبش کنی طرف مقابل باید بهت اون حس ...

این همون اول راه قشنگ خودشو نشون داد بعد خودمم حس شیشمم قوی قشنگ میفهمیدم اینطوری میکنه نخواستم الکی وقتمو حرومش کنم 

این همون اول راه قشنگ خودشو نشون داد بعد خودمم حس شیشمم قوی قشنگ میفهمیدم اینطوری میکنه نخواستم الکی ...

خداروشکر زود شناختیش

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

قانون اول هیچ وقت هیچ مرد و پسری رو امتحان نکنین چون تهش خودتون آسیب می‌بینید

من بخاطر این اینکارو کردم ک واقعا خودم آسیب نبینم الان ک واقعا شناختمش اخه میذاشت حداقل یه روز بگذره