2777
2789
عنوان

قرص لاغری تروخدا کمک کنید

87 بازدید | 7 پست

سلام خسته نباشید خانوما تو رو خدا هر کس قرص آلفا اسلیم یا ادیوس خورده کمکم کنه زندگیم تحت شعاع قرار گرفته ‌خوام سفارش بدم اما خیلی می‌ترسم به خاطر عوارض و اینکه میگن داخل شیشه هست تجربیات خودتون رو بهم بگید آیا بعد از مصرف چقدر وزن کم کردید وزنتون برگشت یا نه عوارضش چه چیزهایی بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ فایده نداره کم میخورم ورزش میکنم همچنان یه گالن چربی ام حالم داره از خودم بهم میخوره

عزیزم من پلاتین آلفا وگلوریا مصرف کردم اولین بار پلاتین خریدمهفت کیلو کم کردم بعدشم طی یکسال برگشت ولی الان اصلانمیتونم استفاده کنم حس میکنم بخاطر مصرف اون قرصا بود افسردگی گرفتم بیش ازحد انرژی میداد تا دوسه ساعت بعدش دلهره استرس تپش قلب اصلا خوب نیست

عزیزم من پلاتین آلفا وگلوریا مصرف کردم اولین بار پلاتین خریدمهفت کیلو کم کردم بعدشم طی یکسال برگشت و ...

اره الفا اسلیم تپش قلب میاره صبح بعد صبحونه ی دونه میخوردی خب تا ساعت ۵ یا ۴بعد ظهر انرژی داری دیگ بعدش تموم میشه بیحالی حتی پادرد میگیری چون انرژیت ک میره بالا نمیتونی بشینی اصلا دیگ باید ی کاری کنی بعد خستگی رو تنب معلوم میشه