2777
2789
عنوان

بلاخره منم مادرشدم

379 بازدید | 33 پست

میخوام این حس قشنگو ابراز کنم تاکسای که ناامید شدن بدونن معجزه هست

من ۴ساله اقدامم و دوسال اول هیچ پیگیری و دکترخاصی نرفتم چون خیلی نمیخواستم و شاغل بودم

بعدش کم کم دلمون خیلی بچه میخواست رفتیم دکتر من مشکل نداشتم ولی همسرم خیلی ضعیف بود اسپرمش 

دکترویتامین داد یکی دوماه خورد بیخیال شد

تااینکه دوباره گفتم بزو ببینیم چی میشه که دکتر گفت باید واریکوسل عمل بشه بعدش ای وی اف الان ۴ماهی میشد سرمون شلوغ بود بیخیال دوا درمون شدیم که ماه پیش عقب انداختم بی بی زدم و منفی شد و پریود شدم این ماه باز عقب انداختم گفتم بازم منفیه ولش کن که دیروز زدم دیدم دوتاخط شد و امروز ازمایش دادم مثبت شد

نمیدونید دنیامال من شد همسرم کلی گریه کرد باورمون نمیشه معجزه شد خدا نظرکرد خیلی حس خوبیه نذرر کردم پول ای وی اف کسی که نداره رو بدم بچه دار شه خدایا ترو به فاطمه زهرا هرکی منتظره دامنشو سبز کن ناامیدی سخت ترین حس دنیاس خواستن بچه نشدن بدترین حسه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر 

یعنی میشه منم یه روز همچین تاپیکی بزنم 

من مجردم سنم داره میره بالا 

خیلی دلم بچه میخواد

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

مبارکه عزیزممن ۱۵ ساله منتظرم ...واقعااا ناامیدم دیگه

خدا میده بهت مطمعن باش یعنی باگوشت استخونم قبول دارم میده ازش ارته دل بخوا مشکلت چیه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40