2777
2789

خانما بیاین لطفا 

اگر استفاده کردین و خوب بوده بگین من تازه خریدم میترسم صورتم لک بندازه بعد واقعا سفید میکنه ی وقت خراب نکنه صورتمو

پن رو هر روز نزن 

هفته ای دوبار بزن بعدش حتما مرطوب کننده و یه کرم چرب بگیر و صورتت رو ماساژ بده

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم بنظرت این نتیجه داره؟

اره خوبه

محصولات پرودرما خوبن

من ضدافتابشو دارم راضی ام

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

من استفاده میکنم. اما اون تعریفی که ازش میکردن نیست. تاثیر انچنانی ندیدم ازش

واقعاا؟ اخ کاش زودتر سوال کرده بودم اگ خوب نبود نمیخریدم پس یعنی هیچ هیچ؟ حتی ی درجه هم روشن نکرد؟

واقعاا؟ اخ کاش زودتر سوال کرده بودم اگ خوب نبود نمیخریدم پس یعنی هیچ هیچ؟ حتی ی درجه هم روشن نکرد؟

میتونم از 100 بگم 40 درصد. وقتی میزنی تا دو سه ساعت خیلی پوست روشنه اما دوباره همون میشه

واقعا پن خوبیه واسه بدن واقعا روشن کننده قوی هست واسه صورت هم استفاده نکردم تاحالا ولی لک نمیندازه اصلا یکم دانه های اسکرابش سفت و خشن هست ک باعث میشه خیلی خوب لایه برداری کنه ولی واسه صورت خیلی ملایم استفاده کنید یا به دست بزنید بعد با دست به صورت بزنید درکل این پن حرف نداره هرچی بگم از خوبیش کمه تمام موهای زیر پوستی منو این پن درمان کرد