2777
2789

و متوجه بشید در بدو ورود به دستشویی پابرهنه میره تو بعد دمپایی رو میپوشه،چیکار میکنین؟

مسئله اینجاس که دیدم چندتا از بچه های فامیل همسرم اینجوری ان،از خانواده های مختلف

حالا ننه هاشون چوسان فیسان

متاسفانه بچه هیچ بزرگم اتفاق افتاده بعد رفتن افتادم ب جون فرشا

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه بچه هیچ بزرگم اتفاق افتاده بعد رفتن افتادم ب جون فرشا

آخه میدونی،بدی فرشو بشوری،یکی دو ماه بعد بچه ی اون یکی فامیلش میاد و باز همین اوضاع

نمیشه هر چند ماه فرش بشوری آخه

میرم میگم حاله پاهاتو بشور میای بیرون

خونه فامیلم بچه هام میرن سرویس مدام میگم بشوری پاهاتو بیایا 

خودمم کسی میاد سرویسو کامل میشورم ی دونم از این پف مفیا تو سرویس انداختم ک دمپایی نیاد اونجا ک کثیف نشه

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

آخه میدونی،بدی فرشو بشوری،یکی دو ماه بعد بچه ی اون یکی فامیلش میاد و باز همین اوضاعنمیشه هر چند ماه ...

شامپو فرش 🫴🏻

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
رودربایستی نکن خودت برو دم در دسشویی بهشون بگومستقیم پاشونو تو دمپایی کنن من اینجوریم همه هم میدونن

متأسفانه روم نمیشه

من مجرد که بودم وقتی بچهای خواهر یا برادرام میومدن خونمون،موقع رفتن به سرویس باهاشون میرفتم میگفتم پاهاتونو نذارین رو زمین،دمپایی بپوشین همون قدم اول،اونا خیلی رعایت میکنن

ولی اینا....🙄

وای من تواین زمینه اصلاباکسی تعارف ندارم خط قرمزمه

من روانی میشم ولی روم نمیشه بگم

مگر اینکه فامیل خودم باشن،که خب از بچهای سمت خودم از بس از بچگی گوشزد کردم رعایت میکنن

من روانی میشم ولی روم نمیشه بگممگر اینکه فامیل خودم باشن،که خب از بچهای سمت خودم از بس از بچگی گوشزد ...

وهعزیزم این بار روانیش سنگینه یکم جسارتت روبالا ببر بگو که هردفه داغون نشی هیچکی مهمترازخودت نیست