متاسفانه بچه هیچ بزرگم اتفاق افتاده بعد رفتن افتادم ب جون فرشا
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودمم کسی میاد سرویسو کامل میشورم ی دونم از این پف مفیا تو سرویس انداختم ک دمپایی نیاد اونجا ک کثیف نشه
اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
آخه میدونی،بدی فرشو بشوری،یکی دو ماه بعد بچه ی اون یکی فامیلش میاد و باز همین اوضاعنمیشه هر چند ماه ...
شامپو فرش 🫴🏻
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
اگر همون لحظه ببینمر، حتما به بهانه ای خودم بچه رو میبرم پاهاش میشورم.، اگر خونه سرامیک باشه و تازه بچه اومده باشه بیرون، جاهایی که میدونم پارچه میکشم.
رودربایستی نکن خودت برو دم در دسشویی بهشون بگومستقیم پاشونو تو دمپایی کنن من اینجوریم همه هم میدونن
متأسفانه روم نمیشه
من مجرد که بودم وقتی بچهای خواهر یا برادرام میومدن خونمون،موقع رفتن به سرویس باهاشون میرفتم میگفتم پاهاتونو نذارین رو زمین،دمپایی بپوشین همون قدم اول،اونا خیلی رعایت میکنن