موآنااا مدیر عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 543 عنوان دانشجوهای خوشگل یه لحظه بیاین😊 | مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 37 پست دوستان من ورودی بهمنم یعنی نزدیک ۴۰ روز دیگه وقت دارم. به نظر شما چه مهارت یا درسی تو دانشگاه بکارم میاد که برم یاد بگیرمش؟و اینکه برای آزمون زبان ورودی چی بخونم؟ 1403/10/04 | 21:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موآنااا مدیر استارتر عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 543 به نظرت با توجه با ۶۰ درصد سوابق و اینا از الان پزشکی میشه؟شهرم مهم نیست دور افتاده لب مرز هرچی حتما میشه عزیزم اصلا ناامید نباش یعنی من بعد نتایج با توجه به قبولی های کلاسمون فهمیدم نصف موفقیت داشتن اعتماد به نفسه و اینکه تا لحظه آخر کم نیاری.اتفاقا سرمایه گزاری رو نهایی خیلی بهتره اگه از الان تا خرداد شما نهایی ها رو خووووب بخونی تراز سوابقت بالا بره حتی با کنکور بد هم تاپ قبول میشی.
سن_ایچ_و_دیگر_هیچ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2451 حتما میشه عزیزم اصلا ناامید نباش یعنی من بعد نتایج با توجه به قبولی های کلاسمون فهمیدم نصف موفقیت دا ... ممنون بابت دلگرمی🥲🥰ایشالله همیشه موفق باشی عزیزخواهر هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
موآنااا مدیر استارتر عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 543 ممنون بابت دلگرمی🥲🥰ایشالله همیشه موفق باشی عزیزخواهر قربونت گلم انشاالله موفق های خودت💖
تفنچی عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 2880 منم پزشکی ام نیمسال اول بودم برای ما زبان پیش اجباری گذاشتن و امتحان نگرفتن ولی تو میتونی گرامر این ... سلام عزیزم خوبی؟ از کلاس چندم خوندی پزشکی اوردی؟الان خواهرزادم هفتمه، همش داره درس میخونهرفته تیزهوشانواقعا باید از الان خوند؟ شما چقدر خوندی
تفنچی عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 2880 قربونت گلم انشاالله موفق های خودت💖 عزیزم میشه شما هم جواب بدیاز چندم خوندی جدی؟خواهرزاده ی من هفتمه، تیزهوشانخییلی درساشون زیاده
کیک_عسلیی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 9792 سلام عزیزم خوبی؟ از کلاس چندم خوندی پزشکی اوردی؟الان خواهرزادم هفتمه، همش داره درس میخونهرفته تیزهوش ... از تابستونی که میخواستم برم ۱۱ ام جدی خوندمنه بابا از هفتم چه خبره دنبال چی میگردی؟
کیک_عسلیی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 9792 سلام عزیزم خوبی؟ از کلاس چندم خوندی پزشکی اوردی؟الان خواهرزادم هفتمه، همش داره درس میخونهرفته تیزهوش ... منم تیزهوشان بودم درس الان شو خوب بخونه ولی چیکار به کنکور داره فعلا دنبال چی میگردی؟
موآنااا مدیر استارتر عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 543 عزیزم میشه شما هم جواب بدیاز چندم خوندی جدی؟خواهرزاده ی من هفتمه، تیزهوشانخییلی درساشون زیاده از همون دهم برای امتحانا و اینا خوب میخوندم ولی از تابستون دهم به یازدهم تست و آزمونو رو شروع کردم.از هفتم خیلی زوده بچه از درس زده میشه، درس بخونه که پایه اش قوی بشه ولی لازم نیست فشار بیاره.