2777
2789
عنوان

راهنمایی خواستگاری گیر کردم

304 بازدید | 36 پست

من برا داداشم یه دختر خوب دیدم به داداشم  گفتم گفت برو صحبت کن اکی بود برم ببینمش حالا خواهرم رفته دختر دیده میگه نه زشته سنش بالا هست متولد ۶۶ داداشم ۶۵ هست الان داداشم میگه نه البته داداشم مهندس هست خونه وزندگی وماشین همه چیز تمامع خواهرم میگه نه بهتراز این دختره باید براش بگیریم منم با دختره صحبت کردم نمیدونم به دختره چی بگم خیلی ناراحت هستم 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو داداشم رل داره 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

وااا خودتون بریدین و دوختین 😐😐 دیگ بابا پس داداشت چیکاره هست اون میخواد زن بگیره وااا

غمگین ترین لحظه زندگیم اونجایی بودکه به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم خودم کنارش باشم🖤🍂

واقعا ک داداش شما انقد عزت نفس نداره خودش رن آینده اش رو انتخاب کنه

یعنی بده؟  اخه منم سنتی میخوام ازدواج کنم البته خیلی دلبستم شده

امضامو بخون ❌خودم و خواهرم عروسیمممم👰🏻 عاشق اقای م 💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌😁 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی عزیز😉

همه چی مگه ظاهر و سنه

اخلاق و تفاهم مهمه

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

منم ناراحت شدم

انقد میترسم از این حرفا واسه ازدواجم آخه ۲۶ سالمه میترسن سنم بالا بره ازدواج نکنم😔😔

عزیزم اگه دختر خوبیه سنش خوبه گناه که نکرده تا این سن ازدواجش جور نشده

بدم میاد از این حرفا که دختره سنش بالاس 

اه