2777
2789

داستان بنیاد علمی نخبگان چیه؟ اینکه میگن تو ی آزمون خاص باید شرکت کنین اگه خوب بدین ی سری ویژگی ها داره و اینا میرین تو ی دانشگاه نخبگان و ازین حرفا 

خدایی اگه چیزی میدونین جواب بدین گیج شدم 

بنیاد هلمی نخبگان جداست 

دانشگاه نداره که 

یسری طرح ها داره بسته به رشته ای که درس میخونی

و باید معدلت هم بالا باشه دقیق نمیدونم چند

من شوهرم از همین طریق سربازی نرفت 

بنیاد هلمی نخبگان جداست دانشگاه نداره که یسری طرح ها داره بسته به رشته ای که درس میخونیو باید معدلت ...

ایندش چطوریه عزیزم؟ فقط به معدل بستگی داره به آزمون خاصی بستگی نداره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایندش چطوریه عزیزم؟ فقط به معدل بستگی داره به آزمون خاصی بستگی نداره؟

نه بستگی نداره

ببین چیزی نیست که بخواد اینده داشته باشه

دانشگاه نیست که 

صرفا یه بنیاده به رتبه های زیر 200 کنکور یه مقدار حقوق میده خیلی کم به شوهر من فکرکنم نزدیک 5 تومن میده

اگه علاقه داشته باشی و البته خیلییییییی فعال باشی میتونی بری عضوشون بشی به عنوان کارمند البته باید مقالات و اینا داشته باشی شوهر من رفت یه تایمی ولی ادامه نداد خوشش نیومد

بیشتر عضو که میشی یسری تسهیلات داره 

نه بستگی ندارهببین چیزی نیست که بخواد اینده داشته باشهدانشگاه نیست که صرفا یه بنیاده به رتبه های زیر ...

پس اینی که بم می‌گفت اگه بری مدرکش بالاترین مدرکه چی بود ؟ بدم گفت بعد اینکه درست اونجا تموم شه خودشون پیشنهاد کاری ویژه میکنن بت 

ارزش و جایگاهش چطوریه؟ می ارزه کنکورو ول کنی واس اون تلاش کنی؟

ععزژزم کنکورو ول کنی چجوری واسه اون تلاش کنی؟ 

میگم رتبه زیر 200کنکور جذب میکنن ما میگی کنکورو ول کنم واسس تلاش کنم؟ 

چه تلاشی؟ 

ععزژزم کنکورو ول کنی چجوری واسه اون تلاش کنی؟ میگم رتبه زیر 200کنکور جذب میکنن ما میگی کنکورو ول کنم ...

آخه این یارو گفت ی آزمون جداست ک سوالاش و منابعش یکم متفاوته!چیز دیگه ای رو می‌گفت ؟

احتمالا چیز دیگه ای میگفته یا چیزیه که من خبر ندارمسرچ کن متوجه میشی

والا هر چی سرچ کردم چیزی گیرم نیومد خودشم گفت جایی اطلاعاتی نمیدن راجبش

بهر حال مرسی عزیزم