2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آی ام ویندو

به نام خدا. باسلام. ترجمه من یک پنجره ام!!!

آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم؛ ببه به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم.. <زیر 20 سالمه درخواست جنس مخالف پذیرفته نمیشه> <هر سوال داخل تاپیک خودش> <تاریخ تولد الکی است> ‌<حساب کاربری جدیده بنده قدیمیم>

یافته های ما از ارتباط مثبت بین میانگین نمرات اتحاد در طول جلسات و نتایج مثبت تر با ادبیات کلی اتحاد در گروه (جانسون و همکاران، 2008) و روان درمانی فردی (هوروات، دل ری، فلوکیگر و سیموندز، 2011) مطابقت دارد. ). با این حال، اتحاد با مشاوران درمانی فردی در NIDA CCTS برای پیش‌بینی نتایج مصرف مواد یافت نشد (باربر و همکاران، 2001). اتحاد با مشاور گروه

من که درست نفهمیدم

آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم؛ ببه به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم.. <زیر 20 سالمه درخواست جنس مخالف پذیرفته نمیشه> <هر سوال داخل تاپیک خودش> <تاریخ تولد الکی است> ‌<حساب کاربری جدیده بنده قدیمیم>

یافته های ما از ارتباط مثبت بین میانگین نمرات اتحاد در طول جلسات و نتایج مثبت تر با ادبیات کلی اتحاد در گروه (جانسون و همکاران، 2008) و روان درمانی فردی (هوروات، دل ری، فلوکیگر و سیموندز، 2011) مطابقت دارد. ). با این حال، اتحاد با مشاوران درمانی فردی در NIDA CCTS برای پیش‌بینی نتایج مصرف مواد یافت نشد (باربر و همکاران، 2001). اتحاد با مشاور گروه

یک همچین چیزی میگه😁

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

یافته های ما از ارتباط مثبت بین میانگین نمرات اتحاد در طول جلسات و نتایج مثبت تر با ادبیات کلی اتحاد ...

ترنسلیت زدید ولی خوب بود

یافته های ما از ارتباط مثبت بین میانگین نمرات اتحاد در طول جلسات و نتایج مثبت تر با ادبیات کلی اتحاد ...

گوگل ترجمه‌ زدید‌ جسارتا؟

اتفاقا چون ترجمش‌ یجوری بود اینجا پرسیدم 🥲

میفهممش‌ ولی متوجه منظورش‌ نمیشم😂

گوگل ترجمه‌ زدید‌ جسارتا؟

اتفاقا چون ترجمش‌ یجوری بود اینجا پرسیدم 🥲

میفهممش‌ ولی متوجه منظورش‌ نمیشم😂

فته ما مبنی بر وجود ارتباط مثبت بین امتیازهای میانگین اتحاد (رابطه درمانی) در جلسات و نتایج مثبت‌تر، با ادبیات کلی در مورد اتحاد در روان‌درمانی گروهی (Johnson et al., 2008) و انفرادی (Horvath, Del Re, Flückiger, & Symonds, 2011) سازگار است. با این حال، در مطالعه NIDA CCTS، اتحاد با درمانگران انفرادی به‌عنوان پیش‌بینی‌کننده نتایج مرتبط با مصرف مواد مخدر شناخته نشد (Barber et al., 2001). اتحاد با درمانگر گروهی…

خلاصه:

این متن نشان می‌دهد که رابطه درمانی خوب بین مراجعین و درمانگران می‌تواند نتایج بهتری در درمان روان‌درمانی گروهی و انفرادی داشته باشد. اما در یک مطالعه خاص، رابطه درمانی با درمانگر انفرادی تأثیری بر کاهش مصرف مواد نداشته است.

حوصله ترجمه و توضیح نداشتم زدم هوش مصنوعی جواب داد