2777
2789
عنوان

همسایه روبروییمون داره الان به زنش خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 8111 بازدید | 226 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط باید در رو بست رو هردوشون و اتیششون زد ببینم بعدش چی گیرشون میاد مثلا که چی نمیفهمم این ادم ها چ ...

کاش متعهد بودن رو بلد باشن💔

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
من بودم ب زنه میگفتم

مامانم چنسال پیش به همایمون گفته بودمیری خونه مامانت زودتربیاشوهرت تونیستی دوستاشومیاره مشروب ورفیق بازی زنه قیامت کردالانم شوهرم میگه شوهراون زنه داره خیانت میکنه بنظرم زن اگه تیزباشه خودش میفهمه گفتن مافایده نداره کلاازمردی که زیادی بازنش خوبه بایدترسید

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

فقط اوناییکه میگن دخالت نکن ،اخه خودتونم بودین دوس داشتین تیدز بگیرین

آره خیلی از زنا تو بی خبری حالشون بهتره 

حالا به نظرت بفهمه شاید نتونه طلاق بگیره چه گلی بگیره سرش هیچی باید با یه روح و روان از بین رفته وایسه با مردی که نفرت داره زندگی کنه 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
آره خیلی از زنا تو بی خبری حالشون بهتره حالا به نظرت بفهمه شاید نتونه طلاق بگیره چه گلی بگیره سرش هی ...

حالا اگه نفهمم ممکنه هرروز با یه مرد سرد عوضی خیانتکار سر کنه 

زنه خودش شاغله خیاطه چه لزومی داره اسم یه نر روش باشه که نه دوسش داره و‌مریضی هم توجونش بندازه

منم میترسم یه جوری بفهمه من لو دادمش دردسر پیش بیاد برام

ببین ی میتونی خودتو به ندیدن بزنی و تموم شد

یا اینکه زنگ بزنی اون حرفی که گفتم رو بزنی پیامم ن ها فردا دردسر نشه برات 

فقط زنگ 

زنه هم خواست کشش بده تو رو خدا برو دم خونه مون و ازین حرفا خودتو بزن به قطع شدن صدا